ΕΘΝΙΚΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ

Ο Γιάγια Τουρέ στο τεχνικό επιτελείο της εθνικής Σαουδικής Αραβίας

Ο Γιάγια Τουρέ στο τεχνικό επιτελείο της εθνικής Σαουδικής Αραβίας
Ο Γιάγια Τουρέ στο γκαλά της κλήρωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 @2022 IMAGES/DARKO BANDIC

Στη Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα στο πλευρό του Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της εθνικής της χώρας της Μέσης Ανατολής βρίσκεται το μέλλον του Γιάγια Τουρέ, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να γίνεται ο άμεσος βοηθός του Ιταλού προπονητή.

Βραχύβιο αποδείχθηκε το πέρασμα του Γιάγια Τουρέ από το Βέλγιο και συγκεκριμένα τη Σταντάρ Λιέγης ως βοηθός του προπονητή της ομάδας, Καρλ Χόεφκενς, καθώς μετά από -μόλις- 5 μήνες αφήνει τον σύλλογο για να ενταχθεί στην εθνική Σαουδικής Αραβίας στο πλευρό του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι και της Μπαρτσελόνα μεταξύ άλλων, ενώ μέσα από το X αποχαιρέτησε τους οπαδούς της ομάδας που υπηρέτησε από την 1η Ιουλίου 2024, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: "Αν και ήταν σύντομες, οι θετικές αναμνήσεις από το χρόνο μου στη Σταντάρ Λιέγης δεν θα με αφήσουν ποτέ, τώρα έχω έναν ιδιαίτερο δεσμό με αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Οι οπαδοί είναι απίστευτοι. Το πάθος τους για τον σύλλογο τους είναι απίστευτο. Με καλωσόρισαν στο κλαμπ τους και τους είμαι ευγνώμων για αυτό".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ