ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Φούντας πέρασε με επιτυχία τον ανιχνευτή ψεύδους, αλλά η DC United τού τερματίζει το συμβόλαιο

Ο Φούντας πέρασε με επιτυχία τον ανιχνευτή ψεύδους, αλλά η DC United τού τερματίζει το συμβόλαιο
Ο Ταξιάρχης Φούντας @ 2022 JULIO CORTEZ / AP IMAGES

Η DC United τερματίζει το συμβόλαιο του Ταξιάρχη Φούντα, παρά το γεγονός ότι πέρασε τον ανιχνευτή ψεύδους για τις κατηγορίες που αφορούν σε ρατσιστικά επίθεση σε συμπαίκτη του.

Όπως αναφέρει το Athletic, η DC United είναι κοντά στον από κοινού τερματισμού της συνεργασίας της με τον Ταξιάρχη Φούντα. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής είναι υπό έρευνα από το MLS για ρατσιστική επίθεση στον συμπαίκτη του, Νάιτζελ Ρομπέρτα.

Οι ερευνητές έχουν προχωρήσει σε συνέντευξη των δύο ποδοσφαιριστών, αλλά και παικτών που ήταν παρόντες στο συμβάν. Ο Φούντας από την πλευρά του έχει μείνει σιωπηλός για τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Φούντας ζήτησε να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους. Εκεί ρωτήθηκε εάν χρησιμοποίησε την "N-word" προς τον συμπαίκτη του, με τον ίδιο να απαντάει "όχι", χωρίς τα στοιχεία (ανάσα, παλμοί) να δείχνουν πως λέει ψέματα.

Ο Φούντας κατέθεσε τα αποτελέσματα στο MLS και την DC United. Το συγκεκριμένο τεστ είναι αμφιλεγόμενο, με διάφορες έρευνες να αναφέρουν πως έχει ποσοστό επιτυχίας από 60 έως 90%. Έτσι, όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές οδηγούνται σε διαζύγιο.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ MLS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ