GAME NIGHT

Ο Φώτης Ιωαννίδης στη Game Night: "Η εντύπωση πως είμαστε εκτός τίτλου υπήρχε από εσάς τους γύρω, εμείς ξέραμε τις δυνατότητές μας"

Ο Φώτης Ιωαννίδης στην Game Night του SPORT24
Ο Φώτης Ιωαννίδης στην Game Night του SPORT24 PRINT SCREEN

Ο Φώτης Ιωαννίδης μετά την εξαιρετική του εμφάνιση και τα δύο γκολ στο "Γ. Καραϊσκάκης" μίλησε αποκλειστικά στη Game Night για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού.

Ο Φώτης Ιωαννίδης μετά την εξαιρετική του εμφάνιση και τα δύο γκολ στο "Γ. Καραϊσκάκης" μίλησε αποκλειστικά στη Game Night για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού.

"Αυτή η εντύπωση (σ.σ.: πως ο Παναθηναϊκός είναι εκτός μάχης του τίτλου) υπήρχε περισσότερο από εσάς και τον κόσμο τριγύρω. Εμείς γνωρίζαμε τις δυνατότητές μας, τι ομάδα είμαστε, τι παίκτες είμαστε, τι ποιότητα έχουμε. Αυτό κάναμε σήμερα. Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, Δεν κάναμε τίποτα σπουδαίο όσον αφορά το βαθμολογικό κομμάτι, αλλά κερδίσαμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, τρεις βαθμούς και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε στα επόμενα παιχνίδια των playoffs".

Επέστρεψες και εσύ όμως, δύο γκολ σήμερα, μετά τον τραυματισμό σου είσαι και πάλι έτοιμος;

"Στα τελευταία δύο - τρία παιχνίδια έχω επιστρέψει για τα καλά. Νιώθω πάλι ο ο ίδιος, όπως πριν από τον τραυματισμό. Υπήρξε ένα δύσκολο διάστημα για μένα όσον αφορά στον τραυματισμό. Πλέον έχω επιστρέψει, εδώ και αρκετό καιρό είμαι ο ίδιος Φώτης και θα συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα μου".

Έχασε και ο ΠΑΟΚ σήμερα, κοιτάτε και τι κάνουν οι αντίπαλοι σας;

"Δεν μπαίνω σε τέτοια παιχνίδια εγώ. Εγώ κοιτάω την ομάδα μου, τη δουλειά μας, τους δικούς μας αγώνες. Αν κερδίζουμε εμείς, δεν μας νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι".

Στην Game Night της Κυριακής, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Θέμη Καίσαρη αναλύουν την έναρξη των playoffs στη Stoiximan Super League και τα μεγάλα ντέρμπι της πρεμιέρας ΠΑΟΚ - Άρης και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Σάββας Τζιομπάνογλου, Βαγγέλης Αρναούτογλου, Δημήτρης Χριστοφιδέλλης και Κώστας Γουλής μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ του Big-4.

TAGS GAME NIGHT ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ