ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Φετφατζίδης επιστρέφει στην Ευρώπη για την ΣΠΑΛ του Ντε Ρόσι

Ο Γιάννης Φετφατζίδης με την εθνική Ελλάδας
Ο Γιάννης Φετφατζίδης με την εθνική Ελλάδας EUROKINISSI

Ο Γιάννης Φετφατζίδης επιστρέφει στην Ευρώπη για να συνεχίσει την καριέρα του, με τον 33χρονο διεθνή εξτρέμ να έρχεται σε συμφωνία με την ΣΠΑΛ και να αναμένεται να υπογράψει ως το καλοκαίρι του 2024 με την ομάδα της Serie B.

Μετά από τις Τζένοα και Κιέβο Βερόνα στις οποίες αγωνίστηκε από το 2013 μέχρι το 2015, ο Γιάννης Φετφατζίδης μετράει αντίστροφα για τον τρίτο ιταλικό σταθμό στην ποδοσφαιρική καριέρα του.

Αυτός θα είναι όπως όλα δείχνουν η ΣΠΑΛ της Serie B, με τα μίντια στη γειτονική χώρα να αναφέρουν πως επήλθε συμφωνία με την ομάδα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι και πως ο παίκτης είναι μία ανάσα από το να υπογράψει.

Σύμφωνα με ιταλικά ρεπορτάζ την Δευτέρα (16/1) ο άλλοτε παίκτης των Ολυμπιακού και Άρη είναι ήδη στην πόλη Φερράρα (έδρα της ομάδας) και περιμένει να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις πριν υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΣΠΑΛ, που θα είναι διάρκειας 1,5 έτους.

Υπενθυμίζεται πως τα 2,5 τελευταία χρόνια βρήκαν τον Φετφατζίδη να αγωνίζεται στο Κατάρ, αρχικά για λογαριασμό της Αλ Κορ και κατόπιν για την Αλ Σαΐγια.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ