ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ

Ο Φέντερερ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο: "Θα κυκλοφορώ με πατερίτσες, θα μείνω για μήνες εκτός"

Ο Ρότζερ Φέντερερ στο Wimbledon
Ο Ρότζερ Φέντερερ στο Wimbledon © 2021 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Ο Ρότζερ Φέντερερ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο, προκειμένου να ξεπεράσει το προκειμένου το πρόβλημα τραυματισμού και θα μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες.

Ο Ρότζερ Φέντερερ ανακοίνωσε ότι θα παραμείνει εκτός δράσης για πολλούς μήνες, καθώς θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατό του, χάνοντας έτσι το US OPEN.

Ο Ελβέτος τενίστας στην ανακοίνωσή του μέσα στα social media ανέφερε μεταξύ άλλων: "Έκανα πολλές εξετάσεις με τους γιατρούς στο γόνατό μου. Πλήγωσα τον εαυτό μου κατά τη διάρκεια του grass-court και δεν είναι ο δρόμος για να προχωρήσω μπροστά. Μου είπαν για να νιώσω καλύτερα ότι χρειάζομαι χειρουργείο. Αποφάσισα να το κάνω".

"Θα κυκλοφορώ με πατερίτσες για πολλές εβδομάδες και θα μείνω εκτός παιχνιδιού για πολλούς μήνες. Θέλω να δώσω στον εαυτό μου μια χαραμάδα ελπίδας για να επιστρέψω στη δράση σε κάποιου είδους φόρμα".

"Είμαι ρεαλιστής, μην με βγάλετε λάθος. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι στην ηλικία μου να περάσω ένα ακόμα χειρουργείο. Θα το προσπαθήσω. Θέλω να είμαι υγιής και να τρέχω γύρω".

TAGS ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ