ΚΥΠΡΟΣ

Ο Φελίπε Μπρούνο υπέγραψε στην Ομόνοια για δύο χρόνια

Ο Φελίπε Μπρούνο με τη φανέλα της Σέριφ
Ο Φελίπε Μπρούνο με τη φανέλα της Σέριφ @ 2021 SERGEI GRIFTS / AP IMAGES

Ο Φελίπε Μπρούνο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και την Ομόνοια, υπογράφοντας συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ομάδα της Λευκωσίας.

Στην Ομόνοια και την Κύπρο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φελίπε Μπρούνο. Ο 28χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός υπέγραψε στην ομάδα της Λευκωσίας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Σέριφ, με την οποία πανηγύρισε μεταξύ άλλων το σπουδαίο διπλό στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου επί της Ρεάλ, ενώ η ευρωπαϊκή της πορεία τερμάτισε πριν από τους "16" του Europa League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομόνοιας: "Ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας είναι ο 28χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, Bruno Felipe, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην FC Sheriff Tiraspol.

Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι διάρκειας δύο χρόνων.

Ο ποδοσφαιριστής προηγουμένως είχε αγωνιστεί στην LASK, τον Ατρόμητο Αθηνών, τον Άρη Θεσσαλονίκης και τον Ολυμπιακό Πειραιώς με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας.

Στον τελευταίο του ποδοσφαιρικό σταθμό, την Sheriff Tiraspol, έζησε σπουδαίες στιγμές, καθώς η ομάδα του έκανε την έκπληξη και έπαιξε στους ομίλους του UEFA Champions League πετυχαίνοντας ιστορική νίκη επί της Real Madrid στην Ισπανία και ακολούθως προκρίθηκε στην φάση των «32» του UEFA Europa League. Πανηγύρισε, επίσης, την κατάκτηση του νταμπλ στη Μολδαβία.

Καλωσορίζουμε τον Bruno Felipe στην οικογένεια της Ομόνοιας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!".

TAGS ΚΥΠΡΟΣ ΣΕΡΙΦ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ