ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Ο Φαν Σιπ στα γραφεία της ΕΠΟ, συζητά για όλα τα θέματα και για το μέλλον του

Ο Τζον Φαν Σιπ στη συνέντευξη στο SPORT24
Ο Τζον Φαν Σιπ στη συνέντευξη στο SPORT24 PHOTO CREDITS: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Τζον Φαν Σιπ, βρίσκεται στα γραφεία της ΕΠΟ και συζητά με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας για όλα τα θέματα, πιθανότατα και για το μέλλον του στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Η Εθνική ομάδα παλεύει για την 2η θέση στα προκριματικά του Μουντιάλ που θα κρατήσει ζωντανό το όνειρο της πρόκρισης στα τελικά, αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της. Ο Τζον Φαν Σιπ βρίσκεται στα γραφεία της ΕΠΟ και συζητά με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας για όλα τα θέματα, πιθανότατα και για το μέλλον του στον γαλανόλευκο πάγκο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ολλανδός εκλέκτορας πηγαίνει στο Πάρκο Γουδή και έχει συναντήσεις, αλλά αυτή την φορά δεν αποκλείεται να τεθεί επί τάπητος και το τι μέλλει γενέσθαι από 'δω και πέρα. Θα γίνει και μια αποτίμηση του έργου του από τον Ιούλιο του 2019, όταν και ανέλαβε την ομάδα μετά τον Άγγελο Αναστασιάδη. Η συνάντησή του είναι με τον Ιάκωβο Φιλιππούση, καθώς ο πρόεδρος της ΕΠΟ απουσιάζει.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο SPORT24, ο Τζον Φαν Σιπ τόνισε πως θέλει να συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής και τα επόμενα χρόνια, με φόντο το Euro 2024, αλλά δεν εξαρτάται μονάχα από τον ίδιο η παραμονή του.

"Μου αρέσει να είμαι στον πάγκο της Ελλάδας, ο τρόπος που προοδεύουμε και δουλεύουμε, αλλά δεν εξαρτάται μονάχα από εμένα η παραμονή μου. Μου αρέσει εδώ, το απολαμβάνω, βλέπω προοπτική στην Εθνική για να πάμε στο επόμενο επίπεδο", τόνισε μεταξύ άλλων ο Ολλανδός, προσθέτοντας βέβαια πως "έχουμε μπροστά μας δυο παιχνίδια και πρέπει να κλείσουμε τον όμιλο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μετά απ’ αυτό, έχουμε τον χρόνο να δούμε τι θα συμβεί".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ