ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Ο Φαμπίνιο απάντησε στον Εμπαπέ: "Αν Βραζιλία και Αργεντινή έπαιζαν στην Ευρώπη, θα τερμάτιζαν πρώτες"

Ο Φαμπίνιο της Βραζιλία σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Βολιβία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, Λα Πας | Τρίτη 29 Μαρτίου 2022
Ο Φαμπίνιο της Βραζιλία σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Βολιβία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, Λα Πας | Τρίτη 29 Μαρτίου 2022 © 2022 JUAN KARITA/ASSOCIATED PRESS

Ο Φαμπίνιο απάντησε στον Κιλιάν Εμπαπέ σχετικά με τη δυναμικότητα των εθνικών ομάδων στη Νότια Αμερική, σε μία μίνι κόντρα των δύο πρώην συμπαικτών.

Μία διαμάχη ξέσπασε τις τελευταίες ώρες μεταξύ του Κιλιάν Εμπαπέ και του Φαμπίνιο, με αντικείμενο τη δυναμική των εθνικών ομάδων που θα συμμετάσχουν στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.

Ο Γάλλος επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στο TNT Sports Brasil και υποστήριξε ότι οι ευρωπαϊκές ομάδες έχουν περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσουν το τρόπαιο επειδή έχουν συνηθίζει να αγωνίζονται απέναντι σε ομάδες με υψηλό επίπεδο.

"Η Αργεντινή και η Βραζιλία δεν δίνουν παιχνίδια επιπέδου για να φτάσουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Στη Νότια Αμερική, το ποδόσφαιρο δεν είναι τόσο αναπτυγμένο όσο στην Ευρώπη. Και γι' αυτό όταν δούμε τα τελευταία Μουντιάλ, κερδίζουν πάντα οι Ευρωπαίοι".

Ο Φαμπίνιο απάντησε στον πρώην συμπαίκτη του στη Μονακό, υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν δυσκολίες και για τη δική του εθνική ομάδα: "Το να παίζεις στην CONMEBOL δεν είναι εύκολο. Πρέπει να αγωνιζόμαστε σε μέρη όπως η Βολιβία, που δεν γνωρίζω αν η Γαλλία έχει παίξει ποτέ (σ.σ. αναφέρεται στο μεγάλο υψόμετρο). Ή στην Ουρουγουάη και τη Χιλή. Ίσως οι εθνικές ομάδες της Νότιας Αμερικής να μην είναι τόσο καλές, όμως όλες παλεύουν μέχρι τέλους. Αν η Βραζιλία κι η Αργεντινή αγωνίζονταν στην Ευρώπη, θα προκρίνονταν πρώτες".

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ