ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Ευαγγέλου περνάει από δοκιμαστικά στην Όσιγιεκ

Ο Στέφανος Ευαγγέλου από προετοιμασία με τον Ολυμπιακό το 2018
Ο Στέφανος Ευαγγέλου από προετοιμασία με τον Ολυμπιακό το 2018 IN TIME SPORTS

Ο Στέφανος Ευαγγέλου αποτελεί παρελθόν από τη Σέριφ Τίρασπολ και στο διακοπή λόγω εθνικών ομάδων περνά από δοκιμαστικά στην κροατική Όσιγιεκ.

Ο Στέφανος Ευαγγέλου αποχώρησε από τη Σέριφ Τιρασπόλ από την οποία δεν υπολογιζόταν από τον Οκτώβριο, προλαβαίνοντας να καταγράψει επτά συμμετοχές στην αρχή της σεζόν.

Ο 24χρονος Έλληνας στόπερ εκμεταλλεύτηκε το διάλειμμα των εθνικών ομάδων και εδώ και λίγες μέρες κάνει προπονήσεις με την κροατική Όσιγιεκ και έπαιξε και ένα φιλικό, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας. Μάλιστα ο προπονητής της ομάδας, Μπόριμιρ Πέρκοβιτς, δήλωσε ότι ο Ευαγγέλου μέχρι στιγμής έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις, αλλά η απόφαση για την παραμονή του ή μη θα παρθεί στις επόμενες προπονήσεις.

"Είναι μαζί μας εδώ και δύο μέρες και είναι κάποιος που δεν είναι άγνωστος. Έχουμε καλές πληροφορίες για κείνον, η εντύπωσή μας είναι πολύ θετική, αλλά ακόμη έχουμε μερικές προπονήσεις και μετά θα παρθεί η τελική απόφαση. Αυτός αγωνίζεται ως στόπερ, αυτό ακριβώς που μας λείπει μετά την αποχώρηση του αρχηγού μας", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πέρκοβιτς για τον Ευαγγέλου.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ