ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Εθνικός Αστέρας πήρε τον Νταή

Ο Εθνικός Αστέρας πήρε τον Νταή
INTIME SPORTS

Η μεταγραφική ενίσχυση του Εθνικού Αστέρα συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και η ομάδα της Καισαριανής προχώρησε στην απόκτηση του Αντώνη Νταή.

Ο 25χρονος επιθετικός (γεννημένος το 1987) καλύπτει κυρίως την θέση του αριστερού εξτρέμ και την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Οι Καισαριανιώτες συγκέντρωσαν αρκετά καλά στοιχεία για τον Νταή και θεωρούν ότι έχει όλα τα φόντα προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα.

Ο παίκτης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, είχε την τελική επαφή με τον πρόεδρο του Εθνικού Αστέρα Βασίλη Αδαμάκη και οριστικοποιήθηκε η συμφωνία.

Από εκεί και πέρα ο τεχνικός του Εθνικού Αστέρα συνεχίζει την προετοιμασία χωρίς διακοπή και οι παίκτες του Εθνικού Αστέρα γυμνάσθηκαν κανονικά σήμερα το απόγευμα.

Μάλιστα στο πρόγραμμα μετείχαν κανονικά και οι τέσσερις Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην χώρα μας τις τελευταίες ημέρες και δοκιμάζονται από τους Καισαριανιώτες.

Ο Ανδρέας Σάννης θέλει να εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια και να σχηματίσει μία ολοκληρωμένη άποψη για τους παίκτες, προκειμένου από εκεί και πέρα να κάνει τις τελικές εισηγήσεις του στην διοίκηση, αναφορικά με την αξία των βραζιλιάνων και αν αξίζει να προχωρήσει η υπόθεση.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ