ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Εθνικός Αστέρας πήρε τον Κοξαράκη

Ο Εθνικός Αστέρας πήρε τον Κοξαράκη

Σε μία ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε σήμερα ο Εθνικός Αστέρας καθώς ενέταξε στην δύναμη του τον 19χρονο επιθετικό Στέλιο Κοξαράκη.

Ο Στέλιος Κοξαράκης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για έξι μήνες και η ομάδα της Καισαριανής διαθέτει το δικαίωμα της μονομερούς ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο. Ήδη ξεκίνησε προπονήσεις.

Μάλιστα είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής στο αυριανό φιλικό παιχνίδι που θα δώσει ο Εθνικός Αστέρας με τον Ηλυσιακό.

Ο παίκτης (γεννημένος στις 12.2.1993) ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και πέρυσι βρέθηκε στον Κεραυνό Κερατέας. Από τον περασμένο Ιανουάριο ο νεαρός επιθετικός είχε μετακομίσει στον Ιωνικό και τώρα υπέγραψε στην ομάδα της Καισαριανής.

Ο προπονητής του Εθνικού Αστέρα γνωρίζει τον νεαρό ποδοσφαιριστή από την συνύπαρξη τους στον Κεραυνό Κερατέας, πιστεύει στις δυνατότητες του και θεωρεί ότι αποτελεί μία πολύ καλή λύση, τόσο για το παρόν, όσο και για το μέλλον.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι υπεύθυνοι του Εθνικού Αστέρα εξετάζουν ορισμένες ακόμη περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που ίσως απασχολήσουν μέχρι την τελευταία στιγμή τους Καισαριανιώτες, αφού δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σε κάποια ακόμη μεταγραφική κίνηση.

Στο μεταξύ, ο προπονητής του Εθνικού Αστέρα Πέτρος Δημητρίου δεν θέλει να μείνουν οι παίκτες του άπρακτοι και για τον λόγο αυτό η ομάδα θα δώσει αύριο (11/2) ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, αντιμετωπίζοντας στην Καισαριανή τον Ηλυσιακό.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ