ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Εθνικός Αστέρας πήρε Παπαδόπουλο και Κάντια

Ο Εθνικός Αστέρας πήρε Παπαδόπουλο και Κάντια

Ο Εθνικός Αστέρας προχώρησε στην απόκτηση δύο ακόμη παικτών, καθώς ήρθαν σε συμφωνία και υπέγραψαν στον σύλλογο της Καισαριανής οι Μάριος Παπαδόπουλος και Αλέξης Κάντιας.

Οι δύο παίκτες βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ είχαν την τελική επαφή με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βασίλη Αδαμάκη, συμφώνησαν και υπέγραψαν στην ομάδα της Καισαριανής.

Ο 24χρονος Παπαδόπουλος (γεννημένος το 1988) αγωνίζεται σαν αμυντικός χαφ και έχει παίξει στον Σαρωνικό Αίγινας, έχοντας μάλιστα και συμμετοχές στην Γ Εθνική, ενώ τα τέσσερα τελευταία χρόνια αγωνίσθηκε στον Νικηφόρο.

Ο 21χρονος Κάντιας (γεννημένος το 1991) αγωνίζεται στην θέση του στόπερ και έχει παίξει στον Ατρόμητο Πειραιά, ενώ πέρυσι αγωνίσθηκε στην Δ Εθνική με την Ερμιόνη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι και οι δύο παίκτες τέθηκαν πλέον στην διάθεση του τεχνικού Ανδρέα Σάννη, έκαναν την πρώτη τους προπόνηση στην Καισαριανή και υπολογίζονται για την συνέχεια.

Πάντως οι μεταγραφικές κινήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί για την ομάδα της Καισαριανής, που εξακολουθεί να ψάχνει προσεκτικά προς πολλές κατευθύνσεις.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Αδαμάκης, ο γενικός αρχηγός Βασίλης Κοτσαύτης και ο προπονητής Ανδρέας Σάννης τα είπαν και σήμερα αναλυτικά, αφού εξέτασαν ορισμένες περιπτώσεις και αναμένεται να προχωρήσουν σε κάποιες ακόμη κινήσεις.

Από εκεί και πέρα ο Ανδρέας Σάννης γύμνασε και σήμερα κανονικά την ομάδα και έδωσε ρεπό για σήμερα, λόγω της γιορτής της Παναγίας.

Ο Έλληνας τεχνικός θα συνεχίσει τις προπονήσεις και τις επόμενες ημέρες και το Σάββατο η ομάδα της Καισαριανής θα πάει στο Κορωπί, όπου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανιωνίου, θα αντιμετωπίσει την Κ-20 της Νεοσμυρνιώτικης ομάδας σε φιλικό παιχνίδι.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ