ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει τον Τσούμιτς δανεικό απ' τον Ολυμπιακό με οψιόν 600 χιλιάδες ευρώ, σύμφωνα με τους Σέρβους

Ο Τσούμιτς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη
Ο Τσούμιτς στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη INTIME

Σύμφωνα με τη σέρβικη σελίδα Mozzartsport, ο Ερυθρός Αστέρας έχει κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Τσούμιτς με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι ύψους 600 χιλιάδων ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης 20%.

Ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον Νίκολα Τσούμιτς αποκάλυψαν οι Σέρβοι. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα Mozzartsport αναφέρει πως ο Ερυθρός θέλει να ενισχύσει τα άκρα του ενόψει των ομίλων του Europa League και έχουν τον 22χρονο παίκτη του Ολυμπιακού ψηλά στη λίστα τους.

Συγκεκριμένα, ο Ερυθρός Αστέρας έχει στείλει ήδη πρόταση στον Ολυμπιακό, όπως αναφέρει το δημοσίευμα. Το ρεπορτάζ των Σέρβων υποστηρίζει πως ζητούν τον Τσούμιτς ως δανεικό, με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι ύψους 600 χιλιάδων ευρώ. Μάλιστα, οι ερυθρόλευκοι θα διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης ύψους 20%.

Το Mozzartsport αναφέρει πως είναι χαμηλή πρόταση σε σχέση με το αρχικό ποσό που ζήτησε ο Ολυμπιακός (1.000.000 ευρώ), όμως ο Τσούμιτς φέρεται να θέλει να πάει στον Ερυθρό. Μάλιστα, σύμφωνα με τους Σέρβους, ο Ερυθρός Αστέρας θα καλύπτει το συμβόλαιό του, το οποίο ανέρχεται στις 20 χιλιάδες ευρώ.

Η απόφαση για την απόκτηση του Τσούμιτς ελήφθη απ' τους ανθρώπους του Ερυθρού Αστέρα την Παρασκευή (27/8) στην Κωνσταντινούπολη στην κλήρωση του Europa League, όπου μίλησαν με τους συναδέλφους τους στον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ