ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ο Έρικσον συνάντησε στο Άνφιλντ τον Κλοπ: "Τι θρύλος"

Ο Έρικσον συνάντησε στο Άνφιλντ τον Κλοπ: "Τι θρύλος"
PRINT SCREEN

Ο Σβεν-Γκόραν Έρικσον συναντήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (23/03) στο "Άνφιλντ" με τον Γιούργκεν Κλοπ λίγο πριν το ματς των Legends των ρεντς με εκείνους του Άγιαξ, με τους δύο άνδρες να δείχνουν ο ένας στον άλλο τον αμοιβαίο σεβασμό τους.

Η παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινή γνώμη βούρκωσε όταν έμαθε πρόσφατα από τα χείλη του Σβεν-Γκόραν Έρικσον πως του μένει λιγότερος από ένας χρόνος ζωής έχοντας διαγνωστεί με καρκίνο, με την Λίβερπουλ να του προσφέρει το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να του δώσει κανείς.

Αυτό ήταν να του επιτρέψει να κοουτσάρει την ομάδα των παλαιμάχων της κόντρα σε εκείνους του Άγιαξ το Σάββατο (23/03, 17:00, COSMOTE SPORT 2 HD) μετά από την αποκάλυψή του πως είναι από μικρός οπαδός της και είχε απωθημένο όλα αυτά τα χρόνια της προπονητικής διαδρομή τους να κάτσει στον πάγκο της.

Ο ίδιος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την τιμή που του έκανε ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ θυμίζοντας πως φανατικός φίλος των ρεντς είναι και ο πατέρας του, με τον 76χρονο Σουηδό να έχει μάλιστα συνάντηση με τον Γιούργκεν Κλοπ λίγη ώρα πριν τη σέντρα και τους δύο άνδρες να έχουν θερμό εναγκαλισμό.

"Θρύλος" ήταν η πρώτη κουβέντα του Κλοπ όταν αντίκρισε τον ομόλογό του, με τον Έρικσον από την πλευρά του να ανταπαντάει "τι θρύλος" αναφερόμενος στον Κλοπ και να κάνει μία υπόκλιση προς τιμήν του.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ