ΑΓΓΛΙΑ

Ο Έρικσεν προκαλεί ανατριχίλα: "Κατάλαβα πως για λίγο είχα πεθάνει, όταν πλέον είχα μπει στο ασθενοφόρο"

Ο Κρίστιαν Έρικσεν με τη φανέλα της Δανίας στην πρεμιέρα του Euro 2020 απέναντι στην Φινλανδία | 12 Ιουνίου 2021
Ο Κρίστιαν Έρικσεν με τη φανέλα της Δανίας στην πρεμιέρα του Euro 2020 απέναντι στην Φινλανδία | 12 Ιουνίου 2021 @2021 STUART FRANKLIN/POOL VIA AP IMAGES

Ο Κρίστιαν Έρικσεν θυμήθηκε την περιπέτεια που έζησε το καλοκαίρι και αποκάλυψε ότι άρχισε να καταλαβαίνει τι είχε συμβεί όταν ήταν στο ασθενοφόρο.

Μετά από επτά μήνες μετά από την καρδιακή προσβολή που είχε υποστεί στο Euro 2020, ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση. Η Μπρέντφορντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Δανού μέσου μέχρι το τέλος της σεζόν, αφού πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά.

Ο Έρικσεν μίλησε για εκείνες τις στιγμές που ο χρόνος πάγωσε και προκάλεσε ανατριχίλα: "Θυμάμαι ότι πήγαινα για το πλάγιο που θα εκτελούσε ο Μέλε, ήρθε η μπάλα πάνω μου και την βρήκα με την επικαλαμίδα. Έπειτα αισθάνθηκα μια κράμπα στη γάμπα μου και ήρθε το μπλακ άουτ. Όταν ξύπνησα, ήταν λες και είχα επανέλθει από όνειρο. Δεν θυμάμαι τίποτα από τη στιγμή που “έσβησα”. Ήμουν ανάσκελα και ξύπνιος. Δυσκολευόμουν να πάρω ανάσα και με πίεζαν στο στήθος. Άκουσα φωνές και γιατρούς να μιλούν.

Σκεφτόμουν “Δεν μπορεί να είμαι ξαπλωμένος κάτω... Είμαι υγιής εγώ”. Οι πρώτες μου σκέψεις ήταν μήπως είχα πάθει κάτι στην σπονδυλική στήλη. Σκεφτόμουν αν θα μπορούσα να κουνήσω τα χέρια και τα πόδια μου.

Κατάλαβα πως για λίγο είχα πεθάνει, όταν πλέον είχα μπει στο ασθενοφόρο. Σκεφτόμουν “κράτα αυτά τα παπούτσια, δεν θα τα ξαναβάλεις”. Έλεγα στην αρραβωνιαστικιά μου, την Σαμπρίνα ότι δεν θα έπαιζα ξανά ποδόσφαιρο...".

Στη συνέχεια σε ερώτηση που του έγινε για το ρόλο της αρραβωνιαστικιάς του να δοκιμάσει να παίξει ξανά ποδόσφαιρο είπε: "Αν η Σαμπρίνα μου έλεγε ότι φοβάται, τότε θα ήταν πολύ διαφορετική η κουβέντα που θα κάναμε τώρα. Έχουμε ένα τραύμα στην ψυχή που θα είναι μόνιμο έπειτα απ' ό,τι συνέβη την 12η Ιουλίου, όμως, με εμπιστεύεται κάθε φορά που πηγαίνω στο γυμναστήριο και έχει εμπιστοσύνη πως θα γυρίζω πάντοτε σπίτι...".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ