EURO 2020

Ο Έρικσεν μίλησε μέσω Face Time με τους συμπαίκτες από το νοσοκομείο

Οι παίκτες της εθνικής Δανίας μετά την κατάρρευση του Έρικσεν
Οι παίκτες της εθνικής Δανίας μετά την κατάρρευση του Έρικσεν STUART FRANKLIN/POOL VIA AP

Ο αγώνας της Δανίας με την Φινλανδία επανάρχισε αφού πρώτα οι παίκτες της πρώτης είχαν επικοινωνήσει με τον Κρίστιαν Έρικσεν από το νοσοκομείο όπου βρισκόταν και πήραν θετικά μηνύματα για την εξέλιξη της υγείας του.

Η στιγμή της κατάρρευσης του Κρίστιαν Έρικσεν λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου στο Δανία - Φινλανδία έκανε άπαντες να σοκαριστούν και όλος ο κόσμος του ποδοσφαίρου έπαψε -δικαιολογημένα- να ασχολείται με το Euro 2020 αλλά έριξε την προσοχή του πάνω από τον Δανό μέσο.

Φαίνεται μάλιστα πως πέρα από τις προσευχές των συμπαικτών του, προσευχήθηκε για τη ζωή του Κρίστιαν Έρικσεν και όλη η ποδοσφαιρική υφήλιος, με τις παρακκλήσεις να εισακούγονται και τον παίκτη να βγαίνει ζωντανός με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο και να διακομίζεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Όταν δεν αρκετοί απόρησαν με την απόφαση να ξαναρχίσει το ματς μετά από 1,5 ώρα από τη διακοπή του, είδε το φως της δημοσιότητας και μία άκρως ευχάριστη είδηση, που είχε να κάνει με την βελτίωση στην υγεία του μέσου της Ίντερ.

Αυτό έγινε γνωστό τόσο μέσα από ανακοίνωση της UEFA όσο και της δανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, ενώ τηλεοπτικός σταθμός της Δανίας αποκάλυψε πως υπήρχε και επικοινωνία του Έρικσεν με τους συμπαίκτες του.

Ο ίδιος από το νοσοκομείο και εκείνοι στο γήπεδο, με την τεχνολογία να τους φέρνει πιο κοντά (μίλησαν μέσω Face Time) και τους ποδοσφαιριστές της εθνικής Δανίας να φέρονται να του λένει πως θα παίξουν για αυτόν τη συνέχεια του αγώνα με τους Φινλανδούς.

TAGS EURO 2020 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ