ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Εμμανουηλίδης επέστρεψε στη δράση έπειτα από 1,5 χρόνο

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης μετά τη νίκη επί της Νικόπινγκ με 2-0 | 7 Αυγούστου 2022
Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης μετά τη νίκη επί της Νικόπινγκ με 2-0 | 7 Αυγούστου 2022 PRINT SCREEN

Ο μακρύς και σκληρός δρόμος της αποθεραπείας ολοκληρώθηκε και ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης βρίσκεται ξανά στο χορτάρι για λογαριασμό της Βέιλε, έπειτα από περίπου 1,5 χρόνο.

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης άφησε πίσω του όλα τα εμπόδια που προέκυψαν στην καριέρα του τον τελευταίο χρόνο, ύστερα από τη ρήξη χιαστού που υπέστη τον περασμένο Ιανουάριο κατά την προπόνηση της Βέιλε και επέστρεψε στη δράση.

Ο Έλληνας διεθνής ήταν βασικός στην εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του με την Άαρχους για τη 18η αγωνιστική της Superliga Δανίας, στο πρώτο παιχνίδι του από τι 9 Νοεμβρίου 2022 και το κύπελλο της χώρας.

Ο 23χρονος εξτρέμ είχε αρχίσει δυνατά τη σεζόν 2022-2023, πετυχαίνοντας οκτώ γκολ σε 16 αγώνες στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος Δανίας, όμως ο σοβαρός τραυματισμός στέρησε ένα ανάλογο φινάλε.

Η Βέιλε προβιβάστηκε όμως άρχισε τη σεζόν χωρίς τον Εμμανουηλίδη, με συνέπεια να μείνει πίσω στον βαθμολογικό πίνακα. Η επιστροφή του πρώην άσου του Παναθηναϊκού αναμένεται να της δώσει ώθηση στην προσπάθεια παραμονής στα "μεγάλα σαλόνια".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ