STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο elite διαιτητής Γκρίνφελντ δεν απάντησε θετικά στην ΕΠΟ λόγω σημαντικού ματς στη 2η κατηγορία, γράφει το israelhayom

Ο Ορέλ Γκρίνφελντ στο Ουνιόν Βερολίνου - Ουνιόν Σεν Σιλουάζ
Ο Ορέλ Γκρίνφελντ στο Ουνιόν Βερολίνου - Ουνιόν Σεν Σιλουάζ 2023 AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Σύμφωνα με το israel hayom, ο Ισραηλινός διαιτητής, Ορέλ Γκρίνφελντ, είχε αίτημα για να σφυρίξει το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, όμως δεν μπορεί καθώς έχει υποχρεώσεις στη χώρα του και συγκεκριμένα σε ματς δεύτερης κατηγορίας, σημαντικό για την άνοδο.

Ο ορισμός του Κροάτη Φραν Γιόβιτς, ο οποίος ανήκει στην πρώτη και όχι στην elite κατηγορία της UEFA, στο ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο (9/4, 21:00) προκάλεσε την αντίδραση της ερυθρόλευκης, αλλά και της πράσινης ΠΑΕ.

Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως στο ντέρμπι αιωνίων είχε αρχικά ορισθεί elite διαιτητής από το Ισραήλ, ο οποίος στη συνέχεια δήλωσε κώλυμα. Σύμφωνα με το israel hayom, η ελληνική Ομοσπονδία ζήτησε από τον Ορέλ Γκρίνφελντ να σφυρίξει το ντέρμπι των αιωνίων.

Το δημοσίευμα εξηγεί τον λόγο που ο Γκρίνφελντ δεν θα είναι διαιτητής στο ντέρμπι της Λεωφόρου: "Ο Γκρίνφελντ δεν μπόρεσε να απαντήσει θετικά στην προσφορά, γιατί έχει οριστεί να σφυρίξει το κορυφαίο παιχνίδια στην National League (2η κατηγορία) στο ντέρμπι ανάμεσα στην Μακάμπι Πετάχ και την Χαποέλ Πετάχ που μάχονται για την άνοδο στην Premier League".

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Δευτέρα (10/4, 19:00) με τις δύο ομάδες να έχουν δύο πόντους διαφορά.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ