LA LIGA

Ο Ελ Αραμπί κράτησε το τρομερό ρεκόρ του με την Γρανάδα παρά το τάχιστο γκολ του Ντουάρτε

Ο Γιουσέφ ελ Αραμπί έχει σημειώσει το γρηγορότερο γκολ της Γρανάδα στον 21ο αιώνα
Ο Γιουσέφ ελ Αραμπί έχει σημειώσει το γρηγορότερο γκολ της Γρανάδα στον 21ο αιώνα INTIME

Ο Ντομίνγκος Ντουάρτε "πάγωσε" το Καμπ Νόου σκοράροντας στα 85'' του αγώνα με την Μπαρτσελόνα όμως δεν μπόρεσε να σπάσει το ρεκόρ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, που έχει πετύχει το πιο γρήγορο γκολ της Γρανάδα στην ιστορία της στην La Liga.

Η Γρανάδα πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό κόντρα στην Μπαρτσελόνα καθώς βρήκε δίχτυα μετά από μόλις 85 δευτερόλεπτα, με το γκολ του Ντουάρτε να είναι μάλιστα το πιο γρήγορο που δέχτηκαν οι μπλαουγκράνα σε ματς πρωταθλήματος στο Καμπ Νόου μετά από εκείνο στις 6 Φεβρουαρίου 2005 από τον Φερνάντο Τόρες στα 61'', σε ματς κόντρα στην Ατλέτικο.

Το τέρμα του Ντουάρτε ήταν το τρίτο γρηγορότερο για την Γρανάδα σε ματς πρωταθλήματος μέσα στον 21ο αιώνα, με τον σκόρερ να μην καταφέρνει να κατακτήσει την κορυφή, τη μοναξιά της οποίας απολαμβάνει εδώ εδώ και πολλά χρόνια ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο δεινός εκτελεστής του Ολυμπιακού είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με τη φανέλα της Μάλαγα όταν φόρεσε τη φανέλα της μέσα στην περασμένη δεκαετία και ένα από τα ρεκόρ που άφησε πίσω του είναι και αυτό του πιο γρήγορου σκόρερ της σε ματς της La Liga μέσα στον 21ο αιώνα.

Για την ακρίβεια, είχε βρει δίχτυα ως παίκτης της Γρανάδα μετά από μόλις 42 δευτερόλεπτα στην αναμέτρηση με την Μάλαγα, που είχε διεξαχθεί στις 4 Οκτωβρίου 2014, ενώ μεταξύ των Ελ Αραμπί και Ντουάρτε παρεμβάλλεται ο Χάιμε Ρομέρο, που είχε βρει δίχτυα με τους Ανδαλουσιανούς στα 73'' στο ματς με την Μπιλμπάο, στις 11 Απριλίου 2012.

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ