ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Ο Δώνης ξέσπασε και αποθεώθηκε από φιλάθλους: "Είμαστε απλήρωτοι από τον Νοέμβριο, μπήκαμε σε τούνελ"

Ο Δώνης ξέσπασε και αποθεώθηκε από φιλάθλους: "Είμαστε απλήρωτοι από τον Νοέμβριο, μπήκαμε σε τούνελ"
X

Ο Γιώργος Δώνης ξέσπασε τη Δευτέρα, έπειτα από την ήττα της Αλ-Γουέχντα από την Αλ-Ιτιχάντ και αποκάλυψε ότι στην ομάδα όλοι είναι απλήρωτοι από τον Νοέμβριο. Στο πλευρό του φίλαθλοι στο X/Twitter.

Ο Γιώργος Δώνης περιέργαψε στη συνέντευξη Τύπου τις δύσκολες στιγμές που βιώνει στη Σαουδική Αραβία και την Αλ-Γουέχντα, αφού τόσο ο ίδιος όσο και οι παίκτες του είναι απλήρωτοι από τον Νοέμβριο.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε για πρώτη φορά δημόσια στο ζήτημα έπειτα από την ήττα στις καθυστερήσεις από την πρωταθλήτρια Αλ-Ιτιχάντ.

"Η υπομονή αρχίζει να εξαντλείται με όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε. Λαμβάνουμε πολλές υποσχέσεις αλλά δεν βλέπουμε πράξεις. Η Αλ Γουέχντα είναι ένας μεγάλος σύλλογος, αλλά πρέπει να δουλέψουμε όπως κάνουν οι μεγάλες ομάδες. Η οικονομική κατάσταση στον σύλλογο είναι κακή, δεν παίρνουμε μισθό. Πήραμε τον πρώτο τον Νοέμβριο και μέχρι τώρα δεν λάβαμε άλλον και επίσης δεν υπάρχουν μπόνους", αποκάλυψε.

"Δεν έχουμε εγκαταστάσεις ή εξοπλισμό για να βελτιώσουμε την ομάδα. Τον χειμώνα δεν κάναμε μεταγραφές γιατί η ομάδα τιμωρήθηκε από τη FIFA και υπό το πρίσμα όλων αυτών των προβλημάτων, οι παίκτες μου έπαιξαν σπουδαίους αγώνες. Οι παίκτες ταξιδεύουν μεγάλες αποστάσεις από την Τζέντα στη Μέκκα και πίσω για προπόνηση".

"Πρέπει να μας σέβονται. Παίξαμε σήμερα και θα παίξουμε σε 50 ώρες με την Αλ-Τααγούν. Εκείνοι ξεκουράστηκαν για πέντε ημέρες κι εμείς δεν έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε. Η ομάδα μου παίζει πάντα τον τελευταίο αγώνα κάθε αγωνιστικής κι ελπίζουμε να βρούμε το φως τον επόμενο μήνα".

"Σέβομαι τους παίκτες της ομάδας μου και δεν μπορώ να φύγω, όταν χάσω την υπομονή μου. Πρέπει να προσέχουμε το ομαδικό πνεύμα. Η αποστολή μου είναι να ανεβάζω το ηθικό των παικτών κάτω από αυτές τις συνθήκες και μέχρι το τέλος της σεζόν.

"Από τότε που ήρθα στη Σαουδική Αραβία σέβομαι τα πάντα εδώ και σέβομαι την εξέλιξη που συντελείται στο σαουδαραβικό ποδόσφαιρο. Από την αρχή του ταξιδιού μου με την Αλ-Γουέχντα έχω την αίσθηση ότι μπήκαμε σε ένα σκοτεινό τούνελ και ψάχνουμε να βρούμε το φως".

Οι πρωτοφανείς για τα σαουδαραβικά δεδομένα δηλώσεις του Δώνη οδήγησαν σε αποθέωση από τους φιλάθλους, που εκφράστηκαν σχετικά μέσω Χ.

"Ο Δώνης είναι ένας τύπος προπονητή που δεν παραπονιέται ποτέ. Αν μιλάει, σημαίνει ότι η κατάσταση είναι καταστροφική", έγραψε ένας φίλαθλος.

"Πολύ σημαντικά λόγια για έναν προπονητή που εξαντληθεί η υπομονή του. Ποιος τον ακούγει, τι θα απαντήσει και μπορεί να επιβάλει ενότητα, υπό την ασφυκτική κρίση που ανάγκασε τον Δώνη να αποκαλύψει τα δεινά του ιστορικού συλλόγου και τον αγώνα του για επιβίωση;", έγραψε ένας άλλος φίλαθλος.

"Η διοίκηση του συλλόγου έχει καταστρέψει έναν σύλλογο κι η κατάσταση έχει φτάσει σε ένα επίπεδο που δεν αρμόζει στην ομάδα της Μέκκας. Η κατάσταση έγινε εμφανής σε όλους και ο Δώνης το ανακοίνωσε δυνατά", υπερθεμάτισε ένας τρίτος φίλαθλος.

TAGS ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ