GAME NIGHT

Ο Δημήτρης Σπανός στην Game Night: "Δύσκολα θα χάσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός"

Ο Δημήτρης Σπανός
Ο Δημήτρης Σπανός EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός, ήταν καλεσμένος στη Game Night και μίλησε στον Παντελή Βλαχόπουλο και τους Θέμη Καίσαρη και Τσάρλυ για τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ και τη μάχη του πρωταθλήματος δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα στον Ολυμπιακό.

Καλεσμένος στην Game Night για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ ήταν το βράδυ της Κυριακής ο τεχνικός του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός, ο οποίος μίλησε στον Παντελή Βλαχόπουλο και τους Θέμη Καίσαρη και Τσάρλυ Ολυμπιακό ενώ στάθηκε και στη μάχη του πρωταθλήματος δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα στον Ολυμπιακό.

Επίσης ρωτήθηκε για τον Άοσμαν, ενώ αναφέρθηκε και στη δική του παρουσία στις μικρότερες κατηγορίες αλλά και στο πως θέλησε να διαμορφώσει το καλοκαίρι που πέρασε το ρόστερ του Ιωνικού προσθέτοντας εμπειρία.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Εμένα μου αρέσει η Β' και Γ' Εθνική, είναι ωραίες κατηγορίες. Μην ξεχνάμε από εκεί που ερχόμαστε καθώς από εκεί βγαίνουν δημοσιογράφοι, ποδοσφαιριστές, προπονητές, όλοι μας".

Για τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ:

"Είναι μεγάλη η νίκη και πόσο μάλλον όταν έχεις απέναντι σου τον ΠΑΟΚ που έχει να κερδίσει ένα μήνα. Αυτό λέει πολλά, είναι ένα θηρίο στο κλουβί που θέλει να βρει αδιέξοδο και για αυτό αποκτά μεγαλύτερη σημασία η νίκη μας απ' ότι να έβρισκες τον ΠΑΟΚ ακόμα και σε καλύτερο φεγγάρι".

Για το σύνολο που έχει φτιάξει και που στηρίζεται ο Ιωνικός:

"Θα ήμασταν ευχαριστημένοι περισσότερο αν είχαμε και 2-3 βαθμούς που θα μπορούσαμε να είχαμε αλλά με τα θα στο ποδόσφαιρο δεν κάνεις τίποτα. Είναι μια παράξενη ομάδα, είναι μια ομάδα που στηρίζεται στο οικογενειακό κλίμα, δεν λειτουργεί όπως μια επαγγελματική ομάδα αλλά περισσότερο στην αγάπη που μπορεί να τρέφει η διοίκηση προς τους παίκτες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι κοιτάξαμε να βάλουμε εμπειρία γιατί ξέρετε αν δεις χρόνια πίσω ομάδες που πήραν πρωτάθλημα στην Α' Εθνική το μόνο που έκαναν ήταν να πέσουν γρήγορα για αυτό βάλαμε εμπειρία. Το βασικό που θέλαμε είναι πως και τα παιδιά που έχουν εμπειρία να έχουν το όνειρο τους. Δεν έχει ανάγκη ο Τσιγκρίνσκι και ο Ρομαό να σώσουν το όνειρο τους, ήρθαν για να βοηθήσουν"

Για τη νίκη και επί του Άρη:

"Μας πάει καλά η Θεσσαλονίκη. Κάναμε μια μεγάλη νίκη και με τον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε συνέχεια, δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό".

Για την επιλογή των προπονητών να δίνουν τη μπάλα στον αντίπαλο:

"Είναι επιλογή να έχει τη μπάλα ο αντίπαλος. Σε ένα ντέρμπι και έχεις 32% κατοχή της μπάλας είναι από επιλογή. Βλέποντας τις δύο ομάδες και συγκρίνοντας της δύο ομάδες η ΑΕΚ είναι καλύτερη από τον Παναθηναϊκό. Έχει υλικό, έχει έναν προπονητή που θέλει την πίεση ψηλά, την κατοχή της μπάλας επειδή τον έχω παίξει αντίπαλο, είναι από επιλογή".

Για το αν είναι οξύμωρο:

" Αν δεν είσαι μέσα στα αποδυτήρια να δεις ποια είναι η τακτική του δεν μπορείς να το εξηγήσεις, ακόμα και αν το δω".

Για την εικόνα που έχει απ' όλους τους μεγάλους καθώς τους έχει αντιμετωπίσει όλους:

"Έτσι όπως εξελίσσεται νομίζω δύσκολα. Με τη διαφορά πως και παίζοντας και με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ και τις δύο τις δυσκολέψαμε και έβγαλαν πράγματα. Οι δύο καλύτερες ομάδες είναι ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ. Η διαφορά που έχουν οι δύο ομάδες δεν είναι αμελητέα".

Για τον Ιωνικό που έδειξε έτοιμος από το πρώτο ματς της σεζόν:

"Η αλήθεια είναι πως ο Ιωνικός εκτός από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που κάναμε σωρεία λαθών όλα τα παιχνίδια τα παλέψαμε μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο. Δεν έχω κανένα παραπάνω από την ομάδα μου. Νομίζω ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα, αν είσαι επαγγελματίας και ξέρει πως θα λειτουργήσει νομίζω δεν έχει να κάνει με την κατηγορία, τη θέληση, τη στρατηγική, τη σκέψη ένα πλάνο που έχεις στο μυαλό σου υπάρχουν παιδιά που αδικούνται στις μικρότερες κατηγορίες. Δεν έχει η σχέση η Β' με την Α' Εθνική. Είναι καλή η Β' Εθνική αλλά όχι όσο καλή είναι η πρώτη κατηγορία. Νομίζω ότι εκεί ξεκινούν και τελειώνουν όλα".

Για το αν έχει περισσότερο άγχος σαν προπονητής στη Super League:

"Ναι συμφωνώ, εγώ σε αυτό το κομμάτι είμαι τυχερός γιατί είμαι σε μια ομάδα που δεν θα πω ότι μου έχει αφήσει τα κλειδιά, αλλά μου δείχνει εμπιστοσύνη και ίσως να μην έχω το θέμα που έχουν άλλοι προπονητές στους πάγκους. Νομίζω είναι σημαντικό να σου αρέσει αυτό που κάνεις να το χαρείς. Εγώ είμαι τώρα 52 ετών και κατά τη γνώμη μου ήρθα αργά στη Super League. Το λέω στον πρόεδρο μου και μου λέει είσαι μικρός, για μένα δεν είμαι. Την πρώτη μου χρονιά θέλω να το χαρώ με την ελπίδα πως τα πράγματα θα πάνε καλά".

Για το ποια νίκη ήταν δυσκολότερη κόντρα στον Άρη ή τον ΠΑΟΚ:

"Νομίζω ότι η πιο δύσκολη νίκη ήταν σήμερα με τον ΠΑΟΚ καθώς στο τελευταίο τέταρτο πιεστήκαμε ασφυκτικά αν και θα μπορούσαμε να είχαμε καθορίσει νωρίτερα το ματς με το δοκάρι και την εποχή που παίξαμε με τον Άρη δεν ήταν ο κανονικός Άρης".

Για το αν ο Αοσμάν είναι για μεγαλύτερη ομάδα:

"Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, για την ΑΕΚ. Ναι είναι για υψηλότερο επίπεδο ομάδας και κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα και αν τον αφήσεις λίγο ελεύθερο μπορεί να σταματήσει να είναι παίκτης για ανώτερο επίπεδο. Είναι ένα παιδί λίγο παράξενο αναφορικά με τη συμπεριφορά του. Εξαιρετικό παιδί αλλά θέλει ιδιαίτερη μεταχείριση και αυτό εννοώ. Τον αγαπάω πολύ, θέλει μια ιδιαίτερη μεταχείριση, έχει τρομερά προσόντα αλλά νομίζω ο διαχειριστής του θα πρέπει να τον φέρνει πάντα στον ίσιο δρόμο".

Παρακολουθήστε ολόκληρη την εκπομπή:

TAGS GAME NIGHT ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ