THE SHOW MUST GO ON LIVE

Ο Δημήτρης Πέλκας στο SMGO: "Πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, ο Λουτσέσκου ήξερε πώς να μας κάνει 'ταλιμπάν', ο Κωνσταντέλιας δεν έχει ταβάνι"

Ο Δημήτρης Πέλκας στο SMGO: "Πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, ο Λουτσέσκου ήξερε πώς να μας κάνει 'ταλιμπάν', ο Κωνσταντέλιας δεν έχει ταβάνι"
24MEDIA CREATIVE TEAM / KONSTANTINOS BADOUNAS

Μερικές ημέρες πριν από τη μεγάλη μάχη της Εθνικής με το Καζακστάν το Show Must Go On συνδέθηκε με την Κωνσταντινούπολη και υποδέχθηκε τον Δημήτρη Πέλκα. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός μίλησε για τον Πογέτ, τον Λουτσέσκου το ποδόσφαιρο στο εξωτερικό και το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην Ελλάδα.

Οι μικροί του Ολυμπιακού προκρίθηκαν στο Final Four του Youth League με πανηγυρικό τρόπο, η Εθνική ετοιμάζεται να παίξει τα ρέστα για να βρίσκεται στο Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας, ενώ στην Stoiximan Super League η μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι συναρπαστική...

Όλα τα παραπάνω, λοιπόν, σχολιάστηκε στο Show Must Go On του SPORT24 με την ιδανική παρέα. Τον Δημήτρη Πέλκα.

Η εκπομπή συνδέθηκε απευθείας με Κωνσταντινούπολη για να συνομιλήσει με έναν παίκτη που έζησε στο πετσί του τη ζωή στην ακαδημία μιας μεγάλης ομάδας, είναι βασικό στέλεχος στις κλήσεις του Πογέτ και ξέρει καλά πώς είναι να διεκδικείς τίτλους.

Ο ΠΑΟΚ, ο Λουτσέσκου κι ο Κωνσταντέλιας

Κατά την παρουσία του στο SMGO ο Πέλκας σχολίασε μεταξύ άλλων τη μάχη τίτλου στην Ελλάδα, δίνοντας προβάδισμα στον ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά στον Ραζβάν Λουτσέσκου τον χαρακτήρισε εξαιρετικά επιδραστικά και θυμήθηκε μια παλιά ιστορία, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ο Ρουμάνος τεχνικός είχε την ικανότητα να τους κάνει "ταλιμπάν" και να παίζουν γι' αυτόν.

Για τον Κωνσταντέλια με τον οποίο έχουν επαφή και συζητούν είπε πως έτσι όπως δείχνει ότι θα πάει η υπόθεσή του ο παίκτης μοιάζει να μην έχει ταβάνι.

Κεφάλαιο Εθνική και Γκουστάβο Πογέτ

Για την Εθνική ομάδα που μετράει αντίστροφα για τη μάχη με το Καζακστάν τόνισε πως ο Γκουστάβο έχει κάνει καλή δουλειά και η ομάδα είναι συμπαγής με τους παίκτες ενωμένους να τα αφήνουν όλα πίσω όταν βρίσκονται μαζί για τις υποχρεώσεις της γαλανόλευκης.

Το ενδεχόμενο της επιστροφής στην Ελλάδα

Σχετικά με την ενδεχόμενη επιστροφή του στην Ελλάδα ο Πέλκας αποκάλυψε πως υπήρξαν συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ την περσινή σεζόν και πως έχει στο μυαλό του να κάνει το comeback στην Stoiximan Super League κάποια στιγμή.

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ