THE SHOW MUST GO ON LIVE

Ο Δημήτρης Γιαννούλης στο Show Must Go On: "Σκέφτομαι την επιστροφή στην Ελλάδα, αλλά δεν είναι ακόμα η ώρα"

Ο Δημήτρης Γιαννούλης κατά τη συνέντευξη του στο SPORT24 και την εκπομπή της Show Must Go On
Ο Δημήτρης Γιαννούλης κατά τη συνέντευξη του στο SPORT24 και την εκπομπή της Show Must Go On PRINT SCREEN

Ο αριστερός μπακ της Εθνικής Ελλάδας και της Νόριτς, Δημήτρης Γιαννούλης, μίλησε στο SPORT24 και την εκπομπή The Show Must Go On για τα ματς με Ιρλανδία και Γαλλία, το μέλλον του και την ενδεχόμενη επιστροφή του στην Ελλάδα για την οποία ακόμα δεν έχει έρθει η ώρα.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης στη διάρκεια της ανοιχτής προπόνησης της Εθνικής Ελλάδας, παραχώρησε συνέντευξη στο SPORT24 και το The Show Must Go On για τα ματς στα προκριματικά του Euro και τον "τελικό" με την Ιρλανδία, την ενδεχόμενη επιστροφή του στην Ελλάδα, το μέλλον του, αλλά και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Δύο κρίσιμα παιχνίδια έχει μπροστά της η Ελλάδα, το ένα με την Ιρλανδία μπορεί να είναι και καθοριστικό για την έκβαση του ομίλου, σε τι κατάσταση είναι η ομάδα;

"Όπως είπατε είναι δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια. Το κλίμα είναι εξαιρετικό όπως πάντα, τα τελευταία χρόνια, είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Δουλεύουμε αρκετά καλά στις προπονήσεις. Έχουμε λίγες μέρες που μαζευτήκαμε και δουλεύουμε αρκετά καλά, νομίζω θα είμαστε έτοιμοι. Γιατί το ματς με την Ιρλανδία μπορεί να χαρακτηριστεί ως τελικός στην έκβαση του ομίλου. Οπότε πάμε πολύ συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Στο Show Must Go On βγαίνουμε λίγο από τα τετριμμένα, οπότε πως είδες την κατάκτηση του Champions League από τη Μάντσεστερ Σίτι;

"Νομίζω ναι ήταν αρκετά δίκαιο, αν εξαιρέσουμε τον τελικό γιατί κατά τη γνώμη μου η Σίτι δεν έκανε και το καλύτερο παιχνίδι ή αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε απ' αυτήν αλλά νομίζω ναι είναι η καλύτερη ομάδα φέτος αν και η Ίντερ θα μπορούσε να κάνει τη ζημιά στο τέλος. Αλλά το κατέκτησε και μπορώ να πω πως δεν είμαι και τόσο χαρούμενος γιατί υποστήριζα την Ίντερ".

Δεν μπορώ να μην σε ρωτήσω για το μέλλον σου επειδή πολλά έχουν γραφτεί ήδη;

"Η αλήθεια είναι πως έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Νόριτς. Δεν μπορώ να ξέρω κάτι. Είμαι παίκτης της Νόριτς, αν έρθει κάτι καλό ίσως συζητηθεί αλλά μέχρι τότε μένω εκεί".

Την Ελλάδα την σκέφτεσαι;

"Την σκέφτομαι αλλά νομίζω δεν είναι ακόμα η ώρα"

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ