ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

"Ο διαιτητής είπε την Καλλονή μπ...λο"

FOOTBALL LEAGUE / ÓÐÁÑÔÇ - ÊÁËËÏÍÇ
FOOTBALL LEAGUE / ÓÐÁÑÔÇ - ÊÁËËÏÍÇ EUROKINISSI SPORTS

Η Καλλονή κατήγγειλε το διαιτητή της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Σπάρτη, Μάριο Λαμπρόπουλο, ως "εριστικό" κι "ανίκανο", υποστηρίζοντας ότι αποκάλεσε τη νησιωτική ομάδα, ως "μπ...λο".

Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η Καλλονή, εκτός έδρας με τη Σπάρτη για την 6η αγωνιστική της Football League, με τις "σαρδέλες" να εξαπολύουν βαρύτατες καταγγελίας κατά του διαιτητή της αναμέτρησης, Μάριου Λαμπρόπουλου.

Οι "σαρδέλες" χαρακτηρίζουν τα σφυρίγματά του ως "μαεστρικά", τον ίδιο ως "εριστικό" κι "ανίκανο", αλλά η πιο σημαντική καταγγελία έχει να κάνει με μια φράση που αποδίδουν στον ρέφερι.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της νησιωτικής ομάδας, "απευθυνόμενος στον κεντρικό αμυντικό της ομάδας μας Θανάση Ρεπετσά χαρακτήρισε την Καλλονή "μπ.....λο".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

"Στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο την Σπάρτη γίναμε μάρτυρες μιας προκλητικής διαιτησίας εναντίον της ομάδας μας. Οι αποφάσεις του διαιτητή Μάριου Λαμπρόπουλου ανάγκασαν την Καλλονή να παίζει εξ αρχής εναντίον 12 καθώς με τα πολλά «μαεστρικά» σφυρίγματά του, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, έφερνε κάθε λίγο την γηπεδούχο ομάδα στην περιοχή μας.

Καθοριστική μάλιστα ήταν η φάση δευτερόλεπτα πριν το γκολ της Σπάρτης, όπου η μπάλα πέρασε ένα μέτρο εκτός από τη γραμμή του άουτ που δεν καταλόγισε ο διαιτητής και στην εξέλιξή της έγινε το κόρνερ απ' όπου προήλθε το γκολ των γηπεδούχων.

Πέρα όμως από ανίκανος, ο συγκεκριμένος διαιτητής ήταν εριστικός και αγενής. Το υβρεολόγιο που χρησιμοποιούσε και η συμπεριφορά που είχε απέναντι στους ποδοσφαιριστές μας μόνο προσβολή αποτελούν για την ΚΕΔ που τον διατηρεί ακόμη στις λίστες της. Είναι χαρακτηριστικό πως απευθυνόμενος στον κεντρικό αμυντικό της ομάδας μας Θανάση Ρεπετσά χαρακτήρισε την Καλλονή «μπ.....λο».

Ζητούμε από τα αρμόδια όργανα της διαιτησίας να μας προστατεύσουν αποκλείοντας τον συγκεκριμένο διαιτητή από αναμετρήσεις της ομάδας μας και να τιμωρήσουν παραδειγματικά τον ίδιο.

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ και ο Πρόεδρός της έχουν σεβαστεί την ελληνική διαιτησία με λόγους, πράξεις και έργα και δεν μπορούν να ανέχονται πεζοδρομιακές συμπεριφορές από ανθρώπους όπως ο κ. Λαμπρόπουλος"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ