ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Ο Χαβιέρ Ζανέτι στο SPORT24: "Ο Μέσι είναι στο επίπεδο του Μαραντόνα, θυμάμαι Καραγκούνη, Γεωργάτο και Χούτο"

Ο Χαβιέρ Ζανέτι με τον απεσταλμένο του SPORT24 στο Μουντιάλ, Βασίλη Τεμπέλη
Ο Χαβιέρ Ζανέτι με τον απεσταλμένο του SPORT24 στο Μουντιάλ, Βασίλη Τεμπέλη SPORT24

Ο Χαβιέρ Ζανέτι μίλησε στο SPORT24 για το μεγάλο τελικό της Αργεντινής με τη Γαλλία, πήρε θέση στο δίλημμα Μέσι ή Μαραντόνα και έστειλε τα χαιρετίσματά του στην Ελλάδα.

Χαβιέρ Ζανέτι. Ο άλλοτε "καπιτάν" της Αργεντινής και της Ίντερ, πρώην συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι στην "αλμπισελέστε", βρίσκεται στην Ντόχα για το Μουντιάλ.

Προσδοκώντας ο "Pulga" και οι συμπαίκτες να πάρουν "εκδίκηση" για τα χαμένα όνειρα μιας ολόκληρης, ταλαντούχας - πέραν πάσης αμφιβολίας - γενιάς. Να κατακτήσουν το τρίτο Παγκόσμιο Κύπελλο στο μεγάλο τελικό του "Λουσαΐλ" με αντίπαλο τη Γαλλία.

Το SPORT24 τον συνάντησε στην ακαδημία τένις του Κατάρ, στο Καλίφα. "Νομίζω ότι έχει έρθει ώρα μας. Έχει έρθει η ώρα της Αργεντινής όχι για κάποιον άλλο λόγο, αλλά γιατί το αξίζει", ανέφερε αρχικά

Ο Ζανέτι ποτέ δεν κρύφτηκε σε καμία μάχη εντός αγωνιστικού χώρου. Ούτε φυσικά και εκτός των γραμμών του γηπέδου. Γι' αυτό και πήρε θέση στο δίλημμα Μέσι ή Μαραντόνα.

"Ο Μέσι είναι ο φυσικός ηγέτης, ο φυσικός αρχηγός μας. Θα ήταν πολύ όμορφο για τον Μέσι να το σηκώσει αυτό το τρόπαιο για να το δώσει στην Αργεντινή. Να δώσει αυτή τη χαρά σε όλους τους Αργεντινούς. Για εμένα ο Μέσι είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μαρανόνα και το αποτέλεσμα αυτού του τελικού δεν θα αλλάξει την άποψή μου".

Ποια είναι όμως η πρώτη σκέψη που περνά από το μυαλό του 49χρονου Αργεντινού, όταν ακούει τη λέξη Ελλάδα; "Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό όταν ακούω τη λέξη Ελλάδα είναι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές με τους οποία πέρασα στιγμές στην Ίντερ. O Καραγκούνης, ο Γεωργάτος, ο Χούτος".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΙΝΤΕΡ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ