ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Χάρι Κέιν ελπίζει ακόμα ότι θα πάρει μεταγραφή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

October 26, 2022, London, England, United Kingdom: Harry Kane 10 of Tottenham Hotspur celebrates his goal to make it 2-1 during the UEFA Champions League match Tottenham Hotspur vs Sporting Lisbon at Tottenham Hotspur Stadium, London, United Kingdom, 26th October 2022. London United Kingdom - ZUMAn307 20221026_zsa_n307_156 Copyright: xArronxGent/NewsxImagesx
October 26, 2022, London, England, United Kingdom: Harry Kane 10 of Tottenham Hotspur celebrates his goal to make it 2-1 during the UEFA Champions League match Tottenham Hotspur vs Sporting Lisbon at Tottenham Hotspur Stadium, London, United Kingdom, 26th October 2022. London United Kingdom - ZUMAn307 20221026_zsa_n307_156 Copyright: xArronxGent/NewsxImagesx IMAGO/ZUMA WIRE

Η Μάντσεστερ Γιουνάιντερ έχει αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Χάρι Κέιν, ωστόσο ο Άγγλος επιθετικός ελπίζει ακόμα ότι η Τότεναμ θα κατεβάσει σύντομα τις απαιτήσεις της και θα αναθερμανθεί το ενδιαφέρον της ομάδας του Ολντ Τράφορντ.

Ο Χάρι Κέιν θέλει να φορέσει την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και ελπίζει ότι σύντομα θα μπορέσει να πάρει την πολυπόθητη μεταγραφή. Για να γίνει αυτό όμως, θα πρέπει πρώτα η Τότεναμ να κατεβάσει τις οικονομικές απαιτήσεις της.

Σύμφωνα με την "Daily Mail" το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ "πάγωσε" στο άκουσμα ότι η Τότεναμ ήθελε 100.000.000 λίρες (περίπου 116 εκατ. ευρώ) για να παραχωρήσει τον διεθνή επιθετικό, με αποτέλεσμα να στρέψει το ενδιαφέρον της στον Ράσμους Χέιλουντ της Αταλάντα. Ο λόγος - μεταξύ άλλων - είναι ότι η Γιουνάιτεντ δεν θέλει να ξοδέψει τόσα λεφτά για έναν 30χρονο επιθετικό που έχει μόλις έναν χρόνο συμβόλαιο.

Παρόλα αυτά, ο Κέιν εξακολουθεί να ελπίζει ότι κάποια στιγμή θα υπάρξει νέα προσέγγιση. Με βάση μάλιστα το ίδιο δημοσίευμα, αν η Τότεναμ αποφασίσει ότι η τιμή του σταρ της θα πέσει στα 80 εκατ. λίρες (περίπου 93 εκατ. ευρώ), τότε οι διαπραγματεύσεις θα μπορούσαν να ξεκινήσουν πάλι.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό ότι η Ρεάλ είναι διατεθειμένη να δώσει 120 εκατ. ευρώ για χάρη του Κέιν, με τον Κάι Χάβερτς ωστόσο να παραμένει ο πρώτος στόχος της. Την ίδια στιγμή, ενδιαφέρον για τον Κέιν έχει δείξει και η Τσέλσι, αλλά είναι αμφίβολο ότι ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Αγγλίας ενδιαφέρεται να μετακινηθεί σε άλλη ομάδα του Λονδίνου.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΤΟΤΕΝΑΜ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ