FOOTBALL LEAGUE

Ο Χαραλαμπίδης στον Τύρναβο

Ο Χαραλαμπίδης στον Τύρναβο
Χαραλαμπίδης INTIME SPORTS

Με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη θα πορευτεί από εδώ και στο εξής ο Τύρναβος. Η θεσσαλική ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποίησε ότι ο Καστοριανός αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία.

Νέος προπονητής στον Τύρναβο ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, που αντικατέστησε τον Άγγελο Διγκόζη μετά από μια σειρά ανεπιτυχών αποτελεσμάτων. Ο Καστοριανός τεχνικός έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες των Θεσσαλών και πιάνει άμεσα δουλειά.

Η ΠΑΕ επισημοποίησε τη συμφωνία, αναφέροντας τα εξής: ''Η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Απόστολο Χαραλαμπίδη, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Football League 2014-2015. Ο νέος προπονητής της ομάδας μας, θα αντικαταστήσει τον Άγελο Διγκόζη και θα προσπαθήσει να επαναφέρει την ομάδα στα θετικά αποτελέσματα. Ο κ. Χαραλαμπίδης στην πολυετή καριέρα του ως προπονητής έχει εργαστεί στη Νίκη Βόλου, Καβάλα, Νέα Σαλαμίνα, Βέροια, Καλλιθέα και σε άλλες ομάδες. Το προπονητικό επιτελείο αποτελείται επίσης από τον προπονητή τερματοφυλάκων Θεόδωρο Κυριακούλη''.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ