VIRAL

Ο Χάλαντ αντικαθιστά τον Εμπαπέ στο εξώφυλλο του EA Sports

Ο Χάλαντ πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του EA Sports
Ο Χάλαντ πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του EA Sports © 2023/ AP IMAGES

Τα αποκαλυπτήρια του EA Sports FC 24 πραγματοποιήθηκαν χθες (13/7) και ο επιθετικός της Σίτι, Έρλινγκ Χάλαντ, πήρε τη θέση του Εμπαπέ στο εξώφυλλο του παιχνιδιού.

Το EA Sports FC 24 παρουσιάστηκε επίσημα χθες (13/7), με την EA να δίνει λεπτομέρειες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του διαδόχου του FIFA, την τιμή και πολλά άλλα.

Το παιχνίδι που αποτελεί διάδοχο της επιτυχημένης σειράς FIFA, θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου 2023. Ωστόσο, εάν κάποιος επιλέξει την Ultimate έκδοση, θα έχει πρόσβαση μία εβδομάδα νωρίτερα, στις 22 Σεπτεμβρίου.

Πρωταγωνιστής στο εξώφυλλο του παιχνιδιού δεν είναι άλλος από τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάλαντ, που αντικαθιστά τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Η EA Sports, έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την πρώτη έκδοση της νέας σειράς. Θα υπάρχουν στο παιχνίδι όλα τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως φυσικά και το Champions, το Europa και το Conference League.

Ένα από τα ολοκαίνουργια χαρακτηριστικά που έρχονται στο EA Sports FC 24 είναι η δυνατότητα αναδημιουργίας ορισμένων στιγμών από ζωντανούς αγώνες. Η EA θα είναι σε θέση να τραβήξει απευθείας πλάνα από αυτούς τους αγώνες και στη συνέχεια θα τα παρουσιάζει, ώστε να βάζει προκλήσεις στους παίκτες.

Στη χθεσινή εκδήλωση (13/7) για την παρουσίαση του παιχνιδιού, ο Χάλαντ έκανε μία ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση με ένα σετ από τις μεταξωτές πιτζάμες που μας έχει συνηθίσει. Αυτή τη φορά σε πράσινο χρώμα, ξετρελαίνοντας τους θαυμαστές του.

TAGS VIRAL ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ FIFA GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ