ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ

Ο Χάλαντ αντιγράφει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, απέκτησε το πολυτιμότερο μυστικό του

Ο Χάλαντ... αντιγράφει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, απέκτησε το πολυτιμότερο μυστικό του
Ο Χάλαντ... αντιγράφει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, απέκτησε το πολυτιμότερο μυστικό του INSTAGRAM / @ERLING.HAALAND

Ο Έρλινγκ Χάλαντ που έχει υιοθετήσει πολλές από τις συνήθειες του Κριστιάνο Ρονάλντο προκειμένου να διατηρείται στην καλύτερη εκδοχή του, αντέγραψε ένα ακόμα μυστικό του Πορτογάλου.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές πως θαυμάζει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, για αυτόν τον λόγο ακολουθεί την ρουτίνα προπόνησης αλλά και την διατροφή του Πορτογάλου σταρ.

"Θα ήθελα μια μέρα να συναντηθώ και να μπορέσω να προπονηθώ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Θα ήθελα επίσης να του πω ότι χάρη σε αυτόν είμαι ποδοσφαιριστής", έχει δηλώσει ο Έρλινγκ Χάλαντ σε συνέντευξη που έχει δώσει στο Italian Football TV.

Ωστόσο, η διατροφή και το πρόγραμμα γυμναστικής του ποδοσφαιρστή της Αλ Νασρ δεν είναι τα μόνα που έχει υιοθετήσει ο Χάλαντ. Σύμφωνα με τη "Sun", Νορβηγός σταρ υιοθέτησε άλλη μία συνήθεια του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή. Επένδυσε λοιπόν, σε έαν θάλαμο κρυοθεραπείας, αξίας που ξεπερνά τα 50.000 ευρώ.

Αυτή η συσκευή φτάνει σε θερμοκρασία έως και 160 βαθμούς κάτω από το μηδέν. Επίσης, ευνοεί την αποκατάσταση των μυών και των αρθρώσεων των ποδοσφαιριστών μετά τις προπονήσεις και τους αγώνες. Ο Χάλαντ λοιπόν, επένδυσε σε αυτήν την συσκευή με σκοπό να αποφεύγει πιθανούς τραυματισμούς του.

TAGS ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ