ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ο Μπενίτεθ κι η περίπτωση Μασεράνο

μασερανο

Ο Ράφα Μπενίτεθ τόνισε ότι θέλει να παραμείνει με κανονική μεταγραφή στο "Άνφιλντ" ο Μασεράνο, μετά και τη λήξη του δανεισμού του από τη Γουέστ Χαμ το καλοκαίρι

Ο δανεισμός του Μασεράνο από τη Γουέστ Χαμ πρόκειται να λήξει στο τέλος της σεζόν, αλλά η Λίβερπουλ δεν έχει κάνει ακόμα καμία κίνηση ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του διεθνή μέσου.

Παρόλα αυτά ο Ράφα Μπενίτεθ σε δηλώσεις του εμφανίστηκε σίγουρος για την παραμονή του άσου των “κόκκινων” στο “Μέρσεϊσαϊντ”.




Σαφώς και θέλω να μείνει. δεν μιλάμε τώρα γι’ αυτό, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα μείνει διότι και αυτός το θέλει“, τόνισε ο Ισπανός προπονητής.



Τελευταία δημοσιεύματα πάντως θέλουν τη Μάντσεστερ Σίτι να “γλυκοκοιτάει” την περίπτωση του νοτιοαμερικανού ποδοσφαιριστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ