ΒΕΛΓΙΟ

Ο Αζάρ εξετάζει το ενδεχόμενο να σταματήσει το ποδόσφαιρο

Ο Εντέν Αζάρ
Ο Εντέν Αζάρ @ 2022 FRANSISCO SECO / AP IMAGES

Ο Εντέν Αζάρ έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης και είναι σε αναζήτηση ομάδας ωστόσο είναι ορατό το ενδεχόμενο να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Το καλοκαίρι του 2019 η Ρεάλ Μαδρίτης έβγαλε από τα ταμεία της 115 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της τον Εντέν Αζάρ από την Τσέλσι, ωστόσο η τετραετία του στους μερένγκες σημαδεύθηκε από τραυματισμούς, ατυχίες και κατ' επέκταση μέτριες "πτήσεις".

Ο 32χρονος Βέλγος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από τους Μαδριλένους στο τέλος της σεζόν και έκτοτε είναι σε αναζήτηση ομάδας, δίχως όμως να έχει έρθει σε συμφωνία με κάποια, παρότι το όνομά του έχει παίξει για την Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι.

Δημοσίευμα της AS αναφέρεται στις επιλογές που έχει ο Αζάρ για το μέλλον του και ανάμεσά τους είναι και το ενδεχόμενο να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Μάλιστα όσο περνάει ο καιρός η συγκεκριμένη επιλογή συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Άλλωστε έχει επιβαρυνθεί όλα αυτά τα χρόνια με πολλούς τραυματισμούς και ποτέ δεν έδειξε όσα θαυματουργά έκανε με την Τσέλσι. Η οικογένειά του έχει εγκατασταθεί στη Μαδρίτη και δεν αποκλείεται να παραμείνει εκεί, ακόμα κι αν ο Αζάρ δεν αγωνιστεί σε κάποια ομάδα της πόλης (Ατλέτικο, Χετάφε ή Ράγιο που αγωνίζονται στη La Liga).

TAGS ΒΕΛΓΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ