ΑΕΚ

Ο ατζέντης του Μοχαμαντί στο SPORT24: "Ο Μιλάντ αποφασίζει, αλλά δεν είναι πολλές οι πιθανότητες"

Ο Μιλάντ Μοχαμεντί από αγώνα της Εθνικής Ιράν για το Asian Cup
Ο Μιλάντ Μοχαμεντί από αγώνα της Εθνικής Ιράν για το Asian Cup © 2015 HASSAN AMMAR/AP IMAGES

Στα χέρια του Μιλάντ Μοχαμαντί βρίσκεται η έκβαση της προσπάθειας της ΑΕΚ να τον εντάξει στο δυναμικό της, με τον ατζέντη του Ιρανού αριστερού μπακ πάντως να περιορίζει με δηλώσεις του στο SPORT24 τις πιθανότητες συμφωνίας με την Ενωση.

Ολιγόωρη μεν, αλλά κατά πως αποδεικνύεται τόσο από όσα προκύπτουν από το Βέλγιο όσο και εντός συνόρων, η υποψηφιότητα του Μιλάντ Μοχαμαντί για το αριστερό άκρο της ΑΕΚ καθ’ όλα υπαρκτή και η προσπάθεια της Ενωσης αδιαμφισβήτητη. Τα δεδομένα στην υπόθεση του διεθνή Ιρανού μπακ ουσιαστικά δίνουν στον ποδοσφαιριστή τα κλειδιά για την οριστική της έκβασή.

Ο Μοχαμαντί έχει ενημερωθεί πριν μερικές εβδομάδες πως μπορεί να αποχωρήσει από τη Γάνδη. Ο λόγος είναι πως μετά την απόκτηση (ως ελεύθερου) του Γάλλου Κριστοφέρ Οπερί (πρώην της Σατορού), οι «βούβαλοι» έχουν στο ρόστερ τους τρεις αριστερούς μπακ. Με τον δεύτερο, τον Ανγκολέζο Νούριο Φορτούνα έχουν συμβόλαιο για τρία χρόνια ακόμη, οπότε ως προτιμότερη επιλέχθηκε η λύση της αποχώρησης του Μοχαμαντί εξαιτίας και του ότι το δικό του συμβόλαιο ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Ετσι λοιπόν και βγήκε στην αγορά. Η επαφή του με την ΑΕΚ δεν είναι πρόσφατη, αλλά κρατάει μέρες. Ο Ιρανός, ανεξαρτήτως της έκβασης των συζητήσεων μεταξύ των συλλόγων, έχει και το ελεύθερο εκ μέρους της Γάνδης και να διαπραγματευτεί και να αποφασίσει ο ίδιος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αρκεί φυσικά να υπάρξει προσφορά που ικανοποιεί τον βελγικό σύλλογο.

Με βάση τα όσα αναφέρουν τα media στο Βέλγιο, η Γάνδη έχει αποδεχτεί δύο προσφορές για τον Μοχαμαντί, μια από τους «κιτρινόμαυρους» και μία από τη Φερεντσβάρος. Αν ισχύει, απομένει η συμφωνία του ποδοσφαιριστή, ο οποίος και θα έχει τον τελικό λόγο.

"Ναι, είναι αλήθεια πως έχουμε δεχτεί εδώ και μέρες την πρόταση της ΑΕΚ. Μπορώ να σας βεβαιώσω όμως πως δεν υπάρχει ακόμη καμία απόφαση. Ο Μίλαντ έχει και άλλες επιλογές που θέλει να ελέγξει μέχρι να καταλήξει", το σχόλιο του ατζέντη του Ιρανού μπακ στο SPORT24, Μορτεζά Ταλεγκάνι, ο οποίος απαντώντας στην πρόθεση της Ενωσης να κλείσει την υπόθεση του 28χρονου ακραίου όσο το δυνατόν συντομότερα, δεν ενίσχυσε αισιοδοξία.

"Συγκεκριμένα πάντως για την προοπτική της ΑΕΚ, δεν πιστεύω πως θα αργήσουν οι οριστικές εξελίξεις. Μέσα στο σαββατοκύριακο νομίζω, το αργότερο. Για να είμαι ειλικρινής όμως δεν θα έδινα πολλές πιθανότητες στη συμφωνία με την ελληνική ομάδα", τόνισε ο ατζέντης του Μοχαμαντί.

Το εννοεί ή όχι (προφανώς για να το επικοινωνεί μοιάζει δύσκολο να μην το εννοεί), είναι μέρος της τακτικής που πάντα ακολουθείται σε μια διαπραγμάτευση ή όχι, είναι ξεκάθαρο πως η απόφαση έχει πλέον να κάνει με την προτίμηση του ίδιου του Μοχαμαντί, ο οποίος δεν δείχνει – και αυτό μάλλον μοιάζει ως το ευνοϊκότερο σενάριο για τις πιθανότητες της ΑΕΚ ειδικά αν ο ατζέντης του ακριβολογεί – να βιάζεται για να καταλήξει.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ