ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο ατζέντης του Χάουγκε στο SPORT24: "Καμία επαφή με Ολυμπιακό"

O Γενς Πέτερ Χάουγκε με τη φανέλα της Μίλαν σε αγώνα του Europa League απέναντι στην Σέλτικ (3 Δεκεμβρίου 2020)
O Γενς Πέτερ Χάουγκε με τη φανέλα της Μίλαν σε αγώνα του Europa League απέναντι στην Σέλτικ (3 Δεκεμβρίου 2020) @2020 ANTONIO CALANNI/ASOSSIATION IMAGES

Ο ατζέντης του Γενς Πέτερ Χάουγκε σε δηλώσεις του SPORT24 στο ξεκαθαρίζει το στάτους του Νορβηγού μεσοεπιθετικού της Μίλαν, επισημαίνοντας πως δεν έχει επικοινωνήσει με τον Ολυμπιακό.

Η περίπτωση του Γενς Πέτερ Χάουγκε αποτελεί πραγματικά την μεταγραφή της μιας βραδιάς. Τα όσα εκπληκτικά έκανε στο "Σαν Σίρο", τον περασμένο Σεπτέμβριο με τη φανέλα της Μπόντο Γκλιμτ κόντρα στη Μίλαν στο πλαίσιο των προκριματικών του Europa League, ανάγκασαν ουσιαστικά τους "ροσονέρι" να τον... κλειδώσουν στα αποδυτήρια και επί τόπου να τον αγοράσουν από τους πρωταθλητές Νορβηγίας έναντι 5 εκατ. ευρώ.

Η μετάβαση για τον 22χρονο πασπαρτού Νορβηγό μεσοεπιθετικό δύσκολη. Άλλο το νορβηγικό πρωτάθλημα, άλλο το Καμπιονάτο. Δεν πήρε πολλές ευκαιρίες και όσο έπαιξε συνήθως το έκανε ερχόμενος από τον πάγκο.

Εύλογα η εκτίμηση και τα ρεπορτάζ στην Ιταλία πως η επόμενη σεζόν θα τον βρει δανεικό προκειμένου να ανακτήσει ρυθμό και πατήματα. Και κάπου εδώ, βάσει δημοσιευμάτων, εμφανίστηκε να μπαίνει και ο Ολυμπιακός, παρουσιαζόμενος να εξετάζει την περίπτωση του διεθνή Σκανδιναβού.

Το SPORT24 επικοινώνησε με τον ατζέντη του Χάουγκε, τον Εμέφι Ανέκε Ατά, επιδιώκοντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο ως προς τις προθέσεις τουλάχιστον του 22χρονου μεσοεπιθετικού. Η πρώτη απόκριση στην ερώτηση αν υπάρχουν επαφές με τον Ολυμπιακό σαφής και ενδεικτική: "Δεν έχουμε καμία απολύτως επαφή με τον Ολυμπιακό για τον Χάουγκε". Η συνέχεια βάσει του πλαισίου που δόθηκε, υποθετική.

Ποια δηλαδή θα ήταν η διάθεση της πλευράς του Νορβηγού άσου αν και εφόσον οι πρωταθλητές Ελλάδας έκαναν (κάποια) κίνηση προς τη μεριά του;

"Είναι πολύ νωρίς να εκτιμήσουμε τι μπορεί να φέρει το καλοκαίρι. Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στη Μίλαν και ακόμη δεν έχουν παρθεί αποφάσεις αναφορικά με το στάτους του για την επόμενη σεζόν.

Εννοείται πως η διερεύνηση της αγοράς είναι μέρος της δουλειάς μας, αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κάτι αξιοσημείωτο και σίγουρα, επαναλαμβάνω, η παραμικρή επαφή με τον Ολυμπιακό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ