ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο Ατρόμητος τσεκάρει τον Χρήστο Δώνη για τη μεσαία γραμμή

Ο Χρήστος Δώνης στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ
Ο Χρήστος Δώνης στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Ατρόμητος σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 έχει στο ραντάρ του τον 27χρονο κεντρικό μέσο, Χρήστο Δώνη, ο οποίος είναι ελεύθερος, προκειμένου να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή του.

Ο Ατρόμητος θέλει να ενισχυθεί στη μεσαία γραμμή και τσεκάρει την περίπτωση του Χρήστου Δώνη. Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός κυκλοφορεί ελεύθερος από τον Φεβρουάριο, όταν αποτέλεσε παρελθόν από την Άσκολι.

Έτσι, ο Κρις Κόλμαν παρακολουθεί την περίπτωσή του Δώνη και το ενδεχόμενο επαναπατρισμού, έπειτα από το 2020 όταν άφησε τον Παναθηναϊκό είναι ανοιχτό.

Οι δύο πλευρές σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 βρίσκονται σε συζητήσεις το τελευταίο διάστημα και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις αναφορικά με το αν θα προχωρήσει ή μη η περίπτωση του από την ομάδα του Περιστερίου.

Ο Χρήστος Δώνης έχει 137 συμμετοχές με τη φανέλα του Παναθηναϊκού με έξι γκολ και επτά ασίστ. Μετά τους πρασίνους συνέχισε την καριέρα του στην Άσκολι, με την οποία κατέγραψε έξι συμμετοχές. Τη σεζόν 2020/21 δόθηκε δανεικός στη Φένλο, όπου βρέθηκε μαζί με τον αδερφό του Τάσο. Στην Eredivisie είχε εννέα συμμετοχές με ένα γκολ.

Τη φετινή σεζόν επέστρεψε στην Ιταλία, χωρίς κάποια συμμετοχή. Επομένως, ο Ατρόμητος θα ήταν μία επιλογή για το restart του μέσου. Επιπλέον στην Ελλάδα, έχει αγωνιστεί σε ΠΑΣ Γιάννινα και Ηρακλή.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ