ΑΕΚ

Ο αθλητικός διευθυντής της Νις, Ζιλιέν Φουρνιέ στο SPORT24: "Καμία ενόχληση από την ΑΕΚ για Μπαρμπόσα"

Ο Ντανίνο Μπαρμπόσα με τη φανέλα της Παλμέιρας
Ο Ντανίνο Μπαρμπόσα με τη φανέλα της Παλμέιρας 2021 ANDRE PENNER/AP IMAGES

Ο αθλητικός διευθυντής της Νις, Ζουλιέν Φουρνιέ σε δήλωση του στο SPORT24 ξεκαθαρίζει πως η γαλλική ομάδα δεν έχει πληροφορηθεί από την ΑΕΚ το παραμικρό σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ενωσης για τον Βραζιλιάνο μέσο, Ντανίλο Μπαρμπόσα.

Δεδομένη η αναζήτηση της ΑΕΚ για έναν (τουλάχιστον) χαφ στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο. Και μπορεί η περίπτωση του Ντανίλο Μπαρμπόσα να μην ανταποκρίνεται πλήρως στα χαρακτηριστικά του "εκλεκτού" (αν είναι ένας…) που θέλει ο Αργύρης Γιαννίκης, ο Βραζιλιάνος όμως μέσος συντηρείται στην σχετική καθημερινότητα της Ένωσης.

Ο δανεισμός του στην Παλμέιρας ολοκληρώνεται την ερχόμενη εβδομάδα (31/12), η κάτοχος του Copa Libertadores δεν πρόκειται να κάνει χρήση της option αγοράς του (6,5 εκατ. ευρώ), ωστόσο υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνει, τον Ιανουάριο πλέον, μια κίνηση προς τη Νις για νέο δανεισμό του Βραζιλιάνου μέσου.

Ο ίδιος, παρότι φέρεται να έχει εκφράσει επιθυμία επιστροφής στη Γηραιά Ήπειρο, δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του. Όχι πως θα ήταν εύκολο μιας και δεσμεύεται με συμβόλαιο με το γαλλικό club ως το καλοκαίρι του 2023, ενώ και από την πλευρά του συλλόγου οποιαδήποτε εκτίμηση – πέραν το ότι δύσκολα θα βρεθεί εκ νέου εντός αγωνιστικών πλάνων – είναι ριψοκίνδυνη, ειδικά συνυπολογίζοντας τη δαπάνη για την αγορά του από την Μπράγκα πριν 3,5 χρόνια (10 εκατ. ευρώ).

Καμία απολύτως ενόχληση, ερώτηση ή κρούση από την ΑΕΚ

Το SPORT24 επικοινώνησε με τον αθλητικό διευθυντή της Νις, Ζιλιέν Φουρνιέ, αναζητώντας τουλάχιστον ενδείξεις για το κατά πόσον ευσταθεί η σεναριολογία περί επαφών των δύο πλευρών. Ο Γάλλος αξιωματούχος – απόλυτα ενήμερος για τα εν Ελλάδι ποδοσφαιρικά τεκταινόμενα, αφού μέλη της οικογένειάς του διαμένουν στην χώρα μας – δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης.

"Δεν έχει υπάρξει καμία επαφή με την ΑΕΚ, ούτε και έχουμε δεχτεί κάποια κρούση από τον ελληνικό σύλλογο", το απολύτως ενδεικτικό σχόλιο του, επιπρόσθετα ξεκαθαρίζοντας στη συνέχεια πως δεν υπάρχει και οτιδήποτε για περαιτέρω σχολιασμό αφού δεν έχει γίνει και καμία συζήτηση ούτε καν με την πλευρά του ίδιου του Μπαρμπόσα ως προς το εφεξής στάτους του.

"Περιμένουμε την ολοκλήρωση του δανεισμού του και τότε θα εξετάσουμε τις επιλογές μας. Επαναλαμβάνω όμως, πως μέχρι και σήμερα δεν έχουμε δεχτεί καμία απολύτως ενόχληση, ερώτηση ή κρούση από την ΑΕΚ για τον ποδοσφαιριστή", η καταληκτική επισήμανση του ποδοσφαιρικού αφεντικού της Νις.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ