ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο αθλητικός διευθυντής της Νάπολι, Κριστιάνο Τζιουντολί στο SPORT24: "Δεν μας ενδιαφέρει ο Καμαρά"

Ο Μαντί Καμαρά
Ο Μαντί Καμαρά EUROKINISSI

Σε επικοινωνία του με το SPORT24, ο αθλητικός διευθυντής της Νάπολι, Κριστιάνο Τζιουντολί, παρότι λακωνικότατος φρόντισε να υπογραμμίσει πως οι "παρτενοπέι" δεν ενδιαφέρονται για τον Μαντί Καμαρά. Αλήθεια ή τακτική, θα φανεί.

Η φιλοδοξία αφορούσε την από πρώτο χέρι διευκρίνιση και εξήγηση για το τι πραγματικά συμβαίνει με το φημολογούμενο εδώ και εβδομάδες ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Μαντί Καμαρά και αν υπάρχουν σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις και συζητήσεις με τον Ολυμπιακό.

Η προσδοκία όμως απάντησης από τον Κριστιάνο Τζιουντολί, τον εδώ και έξι χρόνια αθλητικό διευθυντή και απόλυτο κουμανταδόρο της Νάπολι, των εξ απορρήτων του ιδιοκτήτη των "παρτενοπέι", Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, μάλλον ζητούμενο της… μεταφυσικής. Κοινώς, η ελπίδα και η προσδοκία θα πρέπει να συνοδεύεται και από κάποιο τάμα.

Ακόμη και συστημένος, η μόνη πιθανότητα είχε να κάνει με επικοινωνία μέσω μηνυμάτων. Στο πρώτο λοιπόν – παράλληλα με τις προσευχές – η επεξήγηση. Ποιος είναι ο αποστολέας και γιατί στέλνει. Οι προσευχές πιάνουν τόπο. Η απάντηση έρχεται. Ενδεικτικό όμως του πλαισίου το γεγονός ότι παρότι η ερώτηση είναι διατυπωμένη στα αγγλικά, η απάντηση, δίνεται στα ιταλικά. Και είναι δύο αράδες όλες και όλες.

Λακωνικός και ξεκάθαρος

"Δεν μιλάω με δημοσιογράφους", η πρώτη. Αναμενόμενη. Η συνέχεια όμως, παρότι ανάλογα λιτή, προσφέρει το ζητούμενο, την στάση δηλαδή της Νάπολι ως προς τον Καμαρά: "Αλλά δεν μας ενδιαφέρει", γράφει στην δεύτερη ο Τζιουνολί. Παίρνοντας θάρρος, επιδιώκεται συνέχεια για περισσότερες εξηγήσεις. Πάλι στα αγγλικά η ερώτηση, πάλι στα ιταλικά η απάντηση, που κόβει τον βήχα: "Επαναλαμβάνω, δεν μιλάω με δημοσιογράφους".

Και για σιγουριά, για την κατάληξη, επιχειρείται ο… αποχαιρετισμός με σύνοψη: "Δεν ενδιαφέρεστε για τον Καμαρά λοιπόν, αυτό και θα δημοσιεύσω. Καλό απόγευμα από την Αθήνα". Η απάντηση από τον 49χρονο παράγοντα μονολεκτική, στα αγγλικά αυτή τη φορά, απλώς ευχαριστώντας, χωρίς να κοντράρει το συμπέρασμα ή την πρόθεση δημοσίευσης του,

Ανεξαρτήτως της μορφής της επικοινωνίας, ο Τζιουντολί παρότι λακωνικότατος θέλησε τουλάχιστον να είναι ξεκάθαρος, αρνούμενος ότι η Νάπολι ενδιαφέρεται για τον Καμαρά. Αν λέει αλήθεια ή αν η εξαίρεση του μοτό του ("δεν μιλάω με δημοσιογράφους") είναι μέρος μιας τακτικής που αποτελεί κανόνα στις μεταγραφικές υποθέσεις (ειδικά όταν υπάρχουν διαφορές, όπως αποκάλυψε μετά την πρώτη προσέγγιση της Νάπολι στον Ολυμπιακό το SPORT24), επιδιώκοντας να θολώσει τα νερά, δεν θα αργήσει να φανεί.

Ως τότε, καταγράφεται η επίσημη – γιατί τέτοια ήταν – τοποθέτησή του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΠΟΛΙ ΕΛΛΑΔΑ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ