ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΛΗΣ

Ο Αρτέτα αποθέωσε τον Τζόλη: “Δεν ήθελε να βγει από το γήπεδο”

Ο Χρήστος Τζόλης με τη φανέλα της Άρσεναλ @2026 AP Images

Ο Χρήστος Τζόλης επέστρεψε στη δράση μετά τον τραυματισμό του και αυτή η επιστροφή συνοδεύτηκε με τη μεγάλη νίκη της Άρσεναλ απέναντι στη Λίβερπουλ, μέσα στο Ανφιλντ. Αποθεωτικά ήταν ξανά τα λόγια του Μικέλ Αρτέτα για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

Ο Χρήστος Τζόλης έχασε έξι ματς της Αρσεναλ, πριν επιστρέψει στη δράση το απόγευμα της Κυριακής. Ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός ξεκίνησε βασικός στη νίκη των πρωταθλητών Αγγλίας, μέσα στο Ανφιλντ επί της Λίβερπουλ και μετά τον αγώνα απέσπασε ξανά τα κολακευτικά σχόλια του Μικέλ Αρτέρα, καθώς έπαιξε σαν να μην είχε λείψει ούτε μία μέρα.

“Ήταν και πάλι η ενέργεια που έδειξε στις προπονήσεις. Τον ρώτησα πόσο σίγουρος ήταν γιατί είχαμε επίσης ένα ζήτημα με τον Εζε και ήταν πραγματικά απίστευτο το γεγονός ότι βρέθηκε στην αποστολή. Θέλω να δώσω τα εύσημα σε ολόκληρο το ιατρικό επιτελείο και την ομάδα φυσικής κατάστασης, γιατί αυτό που κάνουν με αυτούς τους παίκτες είναι απίστευτο. Κάθε τρεις ημέρες καταφέρνουν να διατηρούν τους πάντες σε αυτό το επίπεδο“, ανέφερε αρχικά ο Αρτέτα και εν συνεχεία πρόσθεσε:

“Αυτές είναι μερικές φορές οι λεπτομέρειες που καθορίζουν αν θα κερδίσεις, το αν δηλαδή έχεις έναν παίκτη διαθέσιμο ή όχι. Αξίζουν πραγματικά τα εύσημα. Όσο για τον Χρήστο, είναι απίστευτος. Δεν ήθελε να βγει από το γήπεδο, ήθελε να ολοκληρώσει το παιχνίδι. Πήραμε ρίσκο και σε εκείνο το σημείο αποφασίσαμε ότι ήταν αρκετό“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ