ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Αργύρης Γιαννίκης για πρώτη φορά στα Σπάτα, έπιασε δουλειά με τους νέους ποδοσφαιριστές του

Ο Αργύρης Γιαννίκης στην πρώτη προπόνησή του ως προπονητής της ΑΕΚ
Ο Αργύρης Γιαννίκης στην πρώτη προπόνησή του ως προπονητής της ΑΕΚ ΠΑΕ ΑΕΚ

Την πρώτη προπόνησή του ως τεχνικός της ΑΕΚ έκανε το απόγευμα της Δευτέρα (11/10) ο Αργύρης Γιαννίκης. Ο Νορντίν Άμραμπατ ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ ο Σιμάνσκι επέστρεψε στα Σπάτα και έκανε ατομικό.

Δεν χάνει χρόνο ο Αργύρης Γιαννίκης και προτού συμπληρωθούν 24 ώρες από την ανακοίνωση της πρόσληψής του από την ΑΕΚ βρέθηκε στις εγκαταστάσεις των Σπάτων και δούλεψε για πρώτη φορά με τους νέους ποδοσφαιριστές του.

Ο 41χρονος τεχνικός βρέθηκε από το πρωί στα Σπάτα, προκειμένου να γνωρίσει τις εγκαταστάσεις, αλλά και να προετοιμαστεί ενόψει της απογευματινής προπόνησης.

Τον νέο τεχνικό παρουσίασαν στους ποδοσφαιριστές ο εκτελεστικός διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου, αλλά και ο τεχνικός διευθυντής Πανιώτης Κονέ. Αυτό φυσικά θα επαναληφθεί και την Τετάρτη (13/10), όπου θα επιστρέψουν οι διεθνείς στις εγκαταστάσεις της Ένωσης.

Δείτε πλάνα από την πρώτη προπόνηση του Αργύρη Γιαννίκη μέσα από την κοινότητα της Ένωσης στο Viber:

"Μπήκε" ο Άμραμπατ, επέστρεψε ο Σιμάνκσι και έκανε ατομικό

Ο Νόρντιν Άμραμπατ προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά τη θλάση που υπέστη στον τετρακέφαλο κόντρα στη Λαμία. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός είχε ξεπέρασει το πρόβλημα τραυματισμού από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας, ωστόσο επιλέχθηκε να πάει συντηρητικά.

Από εκεί και πέρα, ο Νταμιάν Σιμάνσκι ο οποίος κλήθηκε από την εθνική Πολωνίας, επέστρεψε νωρίτερα στα Σπάτα, καθώς δεν ήταν στα πλάνα του Πάολο Σόουζα, λόγω προβλήματος τραυματισμού στο γόνατο. Ο Πολωνός μέσος εξετάστηκε στο Ιατρικό Κέντρο από τον Παντελή Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά και ότι θα τεθεί άμεσα στα πλάνα του Αργύρη Γιαννίκη.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ