ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ

Ο απρόβλεπτος και οι απρόσμενοι καλοί

Ο απρόβλεπτος και οι απρόσμενοι καλοί
INTIME SPORTS

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Σεμπάστιαν Λέτο κατέχει τα μυστικά της μπάλας όσο λίγοι, αλλά δεν παύει να μας εκπλήσσει με τα μαγικά του… Όπως έκπληξη μας προκάλεσε η καλή εμφάνιση του Σίλβα Κλέιτον και το γκολ του Μπράις Μουν.

Ο Σεμπάστιαν Λέτο είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο όλοι γνωρίζουμε, όμως πάντα μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό…

Οι τρίπλες του, οι επινοήσεις του, οι εμπνεύσεις του, είναι… προβλέψιμα απρόβλεπτες. Άπαντες ξέρουμε τι είναι ικανός να κάνει, αλλά μας ξεφεύγει ένα επιφώνημα θαυμασμού κάθε φορά που εφευρίσκει έναν νέο τρόπο να περάσει έναν αντίπαλο.

Για αυτό δεν αποτέλεσε έκπληξη η παρουσία του στο φιλικό παιχνίδι Παναθηναϊκός-Λεχ Πόζναν, ούτε φυσικά και οι εξάρσεις του. Τα στιγμιότυπα που οι Πολωνοί μένουν σαστισμένοι χωρίς να έχουν συνειδητοποιήσει τι τους βρήκε, έχουν συμβεί πολλές φορές με πρωταγωνιστή τον Αργεντίνο μέσο. Δεν παύει όμως να μας αρέσει, γιατί είναι απρόβλεπτος… Και στο ποδόσφαιρο δυστυχώς, το απρόβλεπτο σπανίζει όλο και περισσότερο…

Από την άλλη, κανένας δεν περίμενε να δει δύο πράγματα στο φιλικό του Τριφυλλιού: την εμφάνιση του Σίλβα Κλέιτον και το γκολ του Μπράις Μουν. Ο Βραζιλιάνος αγωνιζόμενος στην κορυφή της επίθεσης ήταν απρόσμενα καλός. Έδωσε μάχες, πήρε τις περισσότερες, δημιούργησε κινδύνους και παρά λίγο να χριστεί σκόρερ. Δεν τα κατάφερε, ωστόσο σίγουρα επέστρεψε στο κάδρο από το πουθενά…

Σκόρερ χρήστηκε ο Νοτιοαφρικανός δεξιός μπακ-χαφ, αν και η παρουσία του δεν είχε καμία σχέση με του Κλέιτον. Ο Μουν έδειξε βαρύς, επηρεασμένος από την αποχή και το προσωπικό πρόβλημα που περνάει. Ίσως η τύχη τον είδε έτσι και αποφάσισε να του δώσει μία μικρή ώθηση. Θα την αξιοποιήσει ή θα εξακολουθήσει την κατηφόρα; Θα λάβουμε απάντηση σύντομα.

TAGS ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ