ΚΥΠΡΟΣ

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κρέσπο για δύο χρόνια

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο
Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο EUROKINISSI SPORTS

Παίκτης του ΑΠΟΕΛ είναι και με τη βούλα ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, με την ομάδα της Λευκωσίας να ανακοίνωνει την απόκτηση του πρώην κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο. Ο 35χρονος Ισπανός στόπερ υπέγραψε με την ομάδα της Λευκωσίας για δύο χρόνια.

Ο Κρέσπο αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ για έξι χρόνια και αγωνίστηκε συνολικά 211 φορές, πετυχαίνοντας εννέα γκολ και μοιράζοντας έξι ασίστ και πανηγύρισε την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος και τεσσάρων κυπέλλων. Σε χθεσινή μακροσκελή του ανάρτηση αποχαιρέτισε όλο τον ασπρόμαυρο οργανισμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ: "Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή José Ángel Crespo Rincón. Η συνεργασία είναι διετούς διάρκειας μέχρι και τον Μάιο του 2024.

Ο José Ángel Crespo, έχει μεγάλη εμπειρία και παραστάσεις από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Αγωνίστηκε σε Primera Division, Serie A, Premier League ενώ τα τελευταία 6 χρόνια αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΠΑΟΚ, φορώντας και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Καλωσορίζουμε τον Crespo, στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες με την ομάδα μας".

Λίγη ώρα μετά από τη μεταγραφή του, ο Κρέσπο έκανε την εξής δήλωση μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ στο Twitter: "Χαιρετώ όλους στον ΑΠΟΕΛ. Είμαι ενθουσιασμένος, για τη νέα πρόκληση. Είμαι χαρούμενος που έρχομαι, στην μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου. Εύχομαι μαζί να πετύχουμε σημαντικά πράγματα ο ένας δίπλα στον άλλο. Θα σας δω σύντομα".

TAGS ΚΥΠΡΟΣ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ