GAME NIGHT

Ο Άντραζ Σπόραρ στη Game Night: "Μεγάλες πιθανότητες να κάνουμε σπουδαία πράγματα, αν παίζουμε έτσι"

Ο Άντραζ Σπόραρ στη Game Night
Ο Άντραζ Σπόραρ στη Game Night YOUTUBE

Ο σκόρερ του Παναθηναϊκού στη νίκη επί του Ολυμπιακού, Άντραζ Σπόραρ, μίλησε στην Game Night και αναφέρθηκε στην κούρσα τίτλου της Stoiximan Super League.

Ο Άντραζ Σπόραρ άνοιξε τον δρόμο στον Παναθηναϊκό για τη νίκη 2-0 επί του Ολυμπιακού στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για τα playoffs της Stoiximan Super League.

Ο Σλοβένος σκόρερ του "τριφυλλιού" μίλησε στην Game Night έπειτα από τον πράσινο θρίαμβο στο ντέρμπι "αιωνίων" και αναφέρθηκε στην κούρσα τίτλου και τους ανταγωνιστές του πρωτοπόρου της βαθμολογίας.

"Όλοι είναι κοντά. Στα playoffs, σχεδόν κάθε αγώνας είναι ντέρμπι. Οπότε όλα μπορούν να πάνε γρήγορα στραβά. Έχουμε έξι αγώνες μπροστά μας, πολύ σημαντικούς αγώνες και δεν μπορούμε να ξεγράψουμε κάποιον, επειδή ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλές ομάδες κι έχουν ποιοτικούς παίκτες. Κοιτάζουμε μόνο τον εαυτό μας κι αν παίζουμε όπως απόψε, θα έχουμε μεγάλες πιθανότητες να κάνουμε σπουδαία πράγματα", δήλωσε αρχικά.

Όσο για το αν υπόσχεται τίτλο στους φιλάθλους του συλλόγου, υποστήριξε: "Θα δούμε. Πρέπει να έρθουν να μας υποστηρίξουν όπως ήρθαν απόψε, όπου το γήπεδο ήταν φωτιά και δεν είναι δύσκολο να παίζεις σε τέτοια ατμόσφαιρα. Σίγουρα αν μείνουμε ενωμένοι, θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε περισσότερα παιχνίδια και να γιορτάσουμε".

TAGS GAME NIGHT ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ