ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Αντώνης Παπακανέλλος στο SPORT24: "Έχω ποδοσφαιρικό θράσος, θα γίνει χαμός στο αεροπλάνο"

Ο Αντώνης Παπακανέλλος στο SPORT24: "Έχω ποδοσφαιρικό θράσος, θα γίνει χαμός στο αεροπλάνο"

Ο Αντώνης Παπακανέλλος μίλησε στο SPORT24 και στον Κώστα Αυγουστάκη για τον ιστορικό θριάμβο του Ολυμπιακού στον τελικό του Youth League και την δική του μεγαλειώδη εμφάνιση.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Youth League με ιστορικό θρίαμβο στον τελικό με 3-0 επί της Μίλαν και ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης μέσα σε αποθέωση από σύσσωμο το ποδοσφαιρικό στερεώμα.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών των ερυθρόλευκων ήταν ο Αντώνης Παπακανέλλος που πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου μετά από σλάλομ και εντυπωσιακή ατομική ενέργεια. Ο 18χρονος μίλησε στο SPORT24 και στον Κώστα Αυγουστάκη και κατέθεσε τις πρώτες του σκέψεις μετά από τη λήξη της αναμέτρησης με τους Ροσονέρι και την κατάκτηση του τίτλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντώνης Παπακανέλλος σε δηλώσεις του στο μικρόφωνο του SPORT24 και στον Κώστα Αυγουστάκη:

"Υπάρχει τεράστια χαρά, δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα πόσο μεγάλο είναι αυτό που κάναμε. Με το πέρασμα των ημερών θα το καταλάβουμε. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, το πιστέψαμε και το κάναμε. Δικαιοσύνη!

Κάθε ματς το βλέπουμε ξεχωριστά. Μπαίνουμε στο ματς με το πλάνο μας και το ακολουθούμε πιστά. Δεν άλλαξε κάτι που σήμερα ήταν ο τελικός. Ίσχυε και για τα άλλα ματς, ίσχυε και για αυτό. Είπαμε ότι θα μπούμε μέσα και θα τα δώσουμε όλα όπως ξέρουμε. Τα καταφέραμε και σήμερα.

Μου βγήκε αυθόρμητα η ατομική προσπάθεια στο γκολ μου, πήγα στο ένας εναντίον ενός. Ήθελα να τον περάσω για να σουτάρω. Μου αρέσει να πηγαίνω στο ένας εναντίον ενός. Έχω ποδοσφαιρικό θράσος.

Θα γίνει χαμός στο αεροπλάνο, ήδη έχουμε αρχίσει να το γιορτάζουμε με όλα τα παιδιά στα αποδυτήρια".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ YOUTH LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ