ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Ο Άντονι στο SPORT24: "Η Βραζιλία έχει απίστευτο ταλέντο, στόχος μας η κατάκτηση του Μουντιάλ"

Ο Άντονι
Ο Άντονι

Ο Άντονι μίλησε στο SPORT24 και τον Βασίλη Τεμπέλη για την ήττα από το Καμερούν, ενώ τόνισε ότι η Βραζιλία είναι μια ομάδα με παίκτες με απίστευτο ταλέντο και φυσικά ο στόχος είναι η κατάκτηση του Μουντιάλ.

Η Βραζιλία ηττήθηκε από το Καμερούν 1-0, ωστόσο το αποτέλεσμα αυτό δεν της στέρησε την πρωτιά στον 7ο όμιλο του Μουντιάλ 2022.

Μετά το μέλος του αγώνα απέναντι στους Αφρικανούς, ο Άντονι μίλησε στον απεσταλμένο του του SPORT24 στο Κατάρ, Βασίλη Τεμπέλη, και αρχικά αναφέρθηκε στην ήττα στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου.

"Είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε, η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα. Είμαστε στεναχωρημένοι, διότι δεν τη θέλαμε αυτή την ήττα παρά το γεγονός ότι είχαμε προκριθεί. Συνεχίζουμε πλέον με το βλέμμα στην επόμενη φάση", αποκρίθηκε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα και σε ερώτηση για το αν η σελεσάο μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής στο μεγάλο τουρνουά του Κατάρ, συμπλήρωσε ότι η Βραζιλία διαθέτει πλούσιο υλικό, το οποίο είναι εφικτό να την οδηγήσει μέχρι τέλους. "Αυτή η ομάδα έχει απίστευτο ταλέντο και απίστευτους παίκτες. Κοιτάμε τώρα το νοκ άουτ ματς, αλλά ο μεγάλος στόχος μας είναι αυτός".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ