REX TIPS

Ο ανοιχτός δρόμος της Δανίας και το χαμηλό εμπόδιο για τους Ιταλούς

Ο ανοιχτός δρόμος της Δανίας και το χαμηλό εμπόδιο για τους Ιταλούς
AP PHOTO/MARTIN MEISSNER, POOL

Η φάση των 16 στο Euro 2020 ξεκινά και ο Rex μοιράζεται τις σκέψεις του για τα ματς του Σαββάτου (26/6).

Γεια είμαι ο Rex και περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία τα νοκ άουτ και ιδιαίτερα το παιχνίδι της Δανίας. Έχω παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια στη φάση των ομίλων και είμαι πλέον πανέτοιμος για τη φάση των 16.

Ανοιχτός δρόμος για τα ημιτελικά

Η Δανία θα είναι η ομάδα έκπληξη του τουρνουά. Το να περάσουν οι Δανοί τους Ουαλούς και να φτάσουν στα προημιτελικά της διοργάνωσης προσφέρεται σε απόδοση 1,90 στη Stoiximan. Μόλις οι παίκτες του Κάσπερ συνήλθαν από όσα συνέβησαν με τον Κρίστιαν Έρικσεν, μόλις κατάλαβαν πως ο ηγέτης τους είναι καλά, έδειξαν τις δυνατότητες τους με πιο τρανό παράδειγμα τον τελικό πρόκρισης με την Ρωσία. Αν περάσουν τους Ουαλούς, στα προημιτελικά θα βρουν είτε τους Ολλανδούς, είτε τους Τσέχους. Η Ολλανδία φαντάζει φαβορί, οι Δανοί όμως έχουν καλύτερη αμυντική λειτουργία και τρέχουν περισσότερο. Το να φθάσουν οι Δανοί στα ημιτελικά της διοργάνωσης προσφέρεται στη Stoiximan σε απόδοση 2,80.

Η φυσική κατάσταση θα κάνει την διαφορά

Έχω και μία διαίσθηση για σήμερα. Οι Δανοί σαν ομάδα έχουν πολύ καλύτερη φυσική κατάσταση σε σχέση με τους Ουαλούς και στο δεύτερο ημίχρονο, το στοιχείο αυτό θα κάνει την διαφορά. Το x ημίχρονο 2 τελικό δίνεται σε απόδοση 4,15 στη Stoiximan.

Χαμηλό εμπόδιο για τους Ιταλούς

Ο Αλέξανδρος και οι φίλοι του μου έλεγαν πως η Ιταλία παίζει πάντα αμυντικά, εγώ όμως άλλα πράγματα είδα. Τους είχα ενημερώσει άλλωστε πριν την πρεμιέρα, πως οι Ιταλοί έχουν τον καλύτερο προπονητή της διοργάνωσης. Ο Μαντσίνι πράγματι έχει κάνει την διαφορά, έχει παρουσιάσει ένα σύνολο που τρέχει, πιέζει, αμύνεται και επιτίθεται συνολικά. Ασφαλώς και ο δρόμος της Ιταλίας δεν σταματά εδώ. Η Αυστρία μοιάζει να είναι ένα "χαμηλό" εμπόδιο για τους Ιταλούς. Το να κερδίσει η ομάδα του Μαντσίνι με διαφορά πάνω από ένα τέρμα, δηλαδή με ασιατικό χάντικαπ -1,5 προσφέρεται σε απόδοση 2,47 στη Stoiximan.

TAGS REX TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ