ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο ανεβασμένος Αμπντούν, χτυπά την πόρτα της Εθνικής

INTIME SPORTS

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Αμπντούν το τελευταίο διάστημα με αποκορύφωμα το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, έχουν αναγκάσει τους συμπατριώτες του να τον αποθεώνουν, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Εθνική Αλγερίας.

Από την απόλυτη αμφισβήτηση, ο Τζαμέλ Αμπντούν έχει φτάσει στην αποθέωση και την αναγνώριση. Και δεν είναι μόνο οι φίλοι του Ολυμπιακού που του έχουν βγάλει το καπέλο το τελευταίο διάστημα, αλλά και οι συμπατριώτες του.

Συγκεκριμένα, μετά το γκολ του στο ντέρμπι αλλά και τη συνολική εξαιρετική του παρουσία, η ιστοσελίδα “lebuteur.com” γράφει άκρως κολακευτικά λόγια για τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού.

“Ο Αμπντούν κορυφαίος στο ντέρμπι εναντίον του Παναθηναϊκού”(Abdoun élu meilleur joueur face au Panathinaikos), τιτλοφορείται το εν λόγω κείμενο και γίνεται λόγος για το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε και έκρινε τον νικητή της σπουδαίας αναμέτρησης.

Οι Αλγερινοί, θεωρούν πως με την απόδοσή του στα τελευταία παιχνίδια, ο άσος του Ολυμπιακού ίσως να επιστρέψει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, αφού ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, παρακολουθεί τα… κατορθώματά του.

Φυσικά, το δημοσίευμα δεν θα μπορούσε να μην κάνει αναφορά στο ματς και στα επεισόδια που έλαβαν χώρα. Οι Αλγερινοί γράφουν πως το ματς διεκόπη εις βάρος του Παναθηναϊκού, ωστόσο αναφέρουν πως οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι και άξιζαν τη νίκη, που τους φέρνει κοντά στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ