ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

“Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω”

INTIME SPORTS

Ο Τζον Μπικό υπερασπίστηκε τον πελάτη του δηλώνοντας πως ο Σίντεϊ Γκοβού δεν είναι ερασιτέχνης, αναφέροντας χαρακτηριστικά και μία φράση από την Βίβλο.

Ο μάνατζερ του Γάλλου μίλησε στην “Εξέδρα” θεωρώντας ότι η κατάσταση δεν είναι μη αναστρέψιμη, ενώ αποκάλυψε ότι θα δει μέσα στις επόμενες ημέρες την διοίκηση των πρασίνων.

Αναλυτικά τα όσα είπε Τζον Μπικό: «Θα συναντηθώ με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού σύντομα, πιθανόν την επόμενη εβδομάδα. Το σίγουρο είναι πως η κατάσταση δεν είναι ακόμη καταστροφική. Οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό είναι έξυπνοι άνθρωποι, το ίδιο και ο Σίντνεϊ.

Έχει αποδείξει ποιος είναι, δεν είναι ερασιτέχνης. Πάντα έδειχνε σεβασμό στους άλλους και είχε σωστή νοοτροπία. Υπάρχει μία φράση στη Βίβλο που λέει «ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ