ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Ο Αμπράμοβιτς έχασε την όρασή του για αρκετές ώρες, σύμφωνα με δημοσιογράφο του Guardian

Ο Αμπράμοβιτς έχασε την όρασή του για αρκετές ώρες, σύμφωνα με δημοσιογράφο του Guardian
Ο Ρώσος μεγιστάνας και ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς 2011 SANG TAN / ASSOCIATED PRESS

Ο δημοσιογράφος του Guardian, Σον Γουόκερ, επιβεβαίωσε το δημοσίευμα για δηλητηρίαση του Αμπράμοβιτς, ενώ ανέφερε πως έχασε και την όρασή του για αρκετές ώρες.

Δημοσίευμα της Wall Street Journal αναφέρει πως ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς είχε πιθανότατα δηλητηριαστεί, όπως και άλλοι Ουκρανοί διπλωμάτες. Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι φέρεται να παρουσίαζε συμπτώματα δηλητηρίασης μετά από ειρηνευτικές συνομιλίες στο Κίεβο για τερματισμό του πολέμου.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο δημοσιογράφος του Guardian, Σον Γουόκερ. Παράλληλα, προσέθεσε ακόμη ένα σύμπτωμα. Συγκεκριμένα σε tweet του ανέφερε πως ο Ρώσος ολιγάρχης έχασε την όρασή του για αρκετές ώρες, ενώ φαίνεται να έλαβε περίθαλψη στην Τουρκία.

Οι ειρηνευτικές συνομιλίες στο Κίεβο έλαβαν χώρα στις 3 Μαρτίου, ενώ τα συμπτώματα παρουσιάστηκαν στον Αμπράμοβιτς και στα μέλη της αποστολής την επόμενη μέρα.

Το Sky Sports News αναφέρει πως πλέον ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς είναι καλά στην υγεία του, ενώ θα συνεχίσει τις ειρηνευτικές συζητήσεις μετά την εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

TAGS ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ