ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Ο Αμίρ Μέγκαχεντ επέστρεψε στην Ελλάδα

Ο Αμίρ Μέγκαχεντ επέστρεψε στην Ελλάδα
Μέγκαχεντ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αμίρ Μέγκαχεντ, ο οποίος έπαιξε για 2,5 χρόνια στον ΠΑΟΚ, επιστρέφει στην Ελλάδα για πρώτη φορά μετά το 2007, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Καλλονής!

Ένας παλιός γνώριμος του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Αμίρ Μέγκαχεντ, θα παίξει ξανά στα μέρη μας! Ο 34χρονος Αιγύπτιος αμυντικός, ο οποίος είχε παίξει στον ΠΑΟΚ από το δεύτερο μισό της σεζόν 2004-2005 μέχρι το 2007, έδωσε τα χέρια με την Καλλονή.

Τελευταία του ομάδα ήταν πέρυσι η κυπριακή Ένωση Παραλιμνίου. Στο παρελθόν έχει περάσει από Ζάμαλεκ, Αλ Σαμπάμπ, Ανόρθωση, Hacettepe Spor Kulübü, ΑΕΚ Λάρνακας, Ντιγιαρμπακίρσπορ, Al Taawon, Misr El Makasa, Baia Zugdidi και Talaba Iraqi.

Η ανακοίνωση: " Η ΠΑΕ Καλλονή ανακοινώνει την απόκτηση του Αιγύπτιου στόπερ Αμίρ Μέγκαχεντ (Amir Azmy Megahed). Ο υψηλόσωμος αμυντικός είναι γεννημένος στο Κάιρο στις 14 Φεβρουαρίου του 1983. Παλαιότερα είχε περάσει από την Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, ενώ την περασμένη περίοδο ήταν στην Κύπρο όπου αγωνιζόταν στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία".

Η Καλλονή είναι στην τελευταία θέση της Stoiximan.gr Football League ύστερα από 13 αγωνιστικές (έχει έξι βαθμούς).

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ