ΑΕΚ

Ο Αλμέιδα θέλει τον Τσιτσαρίτο στην ΑΕΚ, σύμφωνα με τους Μεξικανούς

Ο Χαβιέρ Ερνάντες
Ο Χαβιέρ Ερνάντες 2022 KYUSUNG GONG/AP IMAGES

Η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του Τσιτσαρίτο, καθώς όπως αναφέρουν τα Μέσα στο Μεξικό ο επιθετικός των LA Galaxy βρίσκεται στη λίστα του νέου προπονητή της Ένωσης, Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα από το Σάββατο (30/4).

Την περίπτωση του Χαβιέρ Ερνάντες ή αλλιώς Τσιτσαρίτο εξετάζει η ΑΕΚ. Σύμφωνα με τους Μεξικανούς ο 33χρονος επιθετικός αποτελεί μία από τις επιθυμίες του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος κατέφτασε στην Αθήνα το βράδυ του Σαββάτου (30/4), ώστε να δει από κοντά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και να έχει κάποιες τελικές επαφές με τους ανθρώπους της Ένωσης.

Το δημοσίευμα του Futbolero México αναφέρει πως ο Μεξικανός διεθνής φορ, που από τον Ιανουάριο του 2020 αγωνίζεται στους LA Galaxy βρίσκεται στο στόχαστρο των κιτρινόμαυρων.

Συγκεκριμένα, ο Αλμέιδα έχει ζητήσει από τη διοίκηση της ομάδας δύο Μεξικανούς ποδοσφαιριστές, ένας εκ των οποίων είναι ο Τσιτσαρίτο, με το όνομα του δεύτερου παίκτη να μην έχει διαρρεύσει ακόμη.

Ο Τσιτσαρίτο ξεκίνησε την καριέρα του στη Γουαδαλαχάρα, όπου και αγωνίστηκε από το 2006 μέχρι το 2010, για να κάνει στη συνέχεια το μεγάλο βήμα στην καριέρα στο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στους "κόκκινους διαβόλους" παρέμεινε για πέντε χρόνια, ενώ τις σεζόν 2014/15 και 2015-17 αγωνίστηκε δανεικός σε Ρεάλ και Λεβερκούζεν αντίστοιχα. Το 2017 επέστρεψε στην Premier League, φορώντας τη φανέλα της Γουέστ Χαμ, με τη Σεβίλλη να τον αποκτά το 2019.

Η θέση της ΑΕΚ για το δημοσίευμα

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι της ΑΕΚ υποστηρίζουν ότι για κανέναν ποδοσφαιριστή και για καμία καλοκαιρινή μεταγραφή δεν έχει υπάρξει συζήτηση ανάμεσα στον Ματίας Αλμειδα και τους διοικούντες την Ένωση.

Απομένει να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον νέο προπονητή για μετά το τέλος της σεζόν και από εκεί και πέρα προέχει η αναλυτική ενημέρωση του για τα ζητήματα της ομάδας τις επόμενες μέρες ενόψει της μελλοντικής ανάληψης των καθηκόντων του.

Για την ΑΕΚ αυτό που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι η προσπάθεια της επίτευξης του στόχου της ευρωπαϊκής εξόδου. Όλα τα υπόλοιπα έπονται.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ