ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Αλεξανδρόπουλος μπήκε στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών της Σπόρτινγκ

Ο Αλεξανδρόπουλος μπήκε στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών της Σπόρτινγκ
INTIME

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος δεν έχει καταφέρει να κερδίσει θέση βασικού στην Σπόρτινγκ στην πρώτη του σεζόν και μάλιστα μπήκε στη λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών της, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της "Record".

Στα τέλη του περασμένου Αυγούστου η Σπόρτινγκ δαπάνησε το ποσό των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ και υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Σωτήρια Αλεξανδρόπουλο (με τον Παναθηναϊκό να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 30%), όμως η πρώτη του σεζόν στην Πορτογαλία δεν είναι όπως θα περίμενε ο ίδιος.

Απόδειξη το γεγονός ότι μετράει 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (6 στο πρωτάθλημα - 3 στο Champions League) και συνολικά μόλις 553 λεπτά συμμετοχής, με τους ανθρώπους των "λιονταριών" να εμφανίζονται μάλιστα διαθετειμένοι να τον αποχωριστούν.

Αυτό αναφέρει με σημερινό της δημοσίευμα η "Record", με την πορτογαλική εφημερίδα να αναφέρει στην ηλεκτρονική της έκδοση πως τα "λιοντάρια" έχουν βάλει πωλητήριο στον παίκτη, ο οποίος "θα φύγει μόνο αν έρθει μία καλη πρόταση και δεν αποκλείεται να πάρει μέρος στην προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ